Dug je spisak Raja 02.12.2018.

Želim da podelim moje iskustvo,
možda nekome pomogne…

20.4.2017. godine sam počela da pratim Lepotu duhovnog razvoja. Kada sam došla na prvu radionicu, moram da priznam da nisam imala pojima o čemu se radi. Tada sam se zaljubila u Sveta znanja koja nam nesebično prenosi Robert Vojnić Purčar.

Od tada mi se život promenio u svim oblastima. Sto se kaže dekodiran mi je kod na radionicama Dekoder za vrata raja, počev od zdravlja, emotivnog stanja, što sam opuštena, zračim mirom, što sam s lakoćom uz pomoć DE napisala 40 pesama za godinu dana, izgubila mnogobrojne iluzije, lažne prijatelje, što sam se osvestila, prosvetlila i … dug je spisak raja.

Moram da kažem da nije dovoljno samo učestvovati na radionicama. Potrebno je uložiti sebe, obogaćujući duh svakodnevnim aktivacijama, meditacijama.

Pored toga bila sam učesnica svih putovanja koja je Robert organizovao počev od prošlogodišnjeg odlaska u Grčku, ove godine odlazak u Grcku, pa u Ljubljanu, 7 puta sam bila u sauni kod indijanca Tima.

Putovanja su tek priča za sebe. Svi mi koji po drugi put s puno poverenja idemo sa Robertom u Grčku, znamo o čemu pričam. Ne može da se prepriča. To mora da se doživi. Ove godine svi ucesnici dobili smo 3 knjige u vrednosti 550 €.

Ono što Robert kaže “kada se prosvetlite, tamo negde će vam stalno kljucati “Želim da se moje misli usklade sa voljom Stvaraoca”. Normalno je da se svima nama javi misao koja nije u skladu sa voljom Stvaraoca, ali se po automatizmu zameni sa Želim da se moje misli usklade sa voljom Stvaraoca. I to je tako.

Prva misao koja mi se javi čim otvorim oči je ta, odmah iza nje je Sve što radim radim ovde sada i zauvek u ime viših ciljeva za dobrobit cele planete i svih živih bića na njoj. I to mi predstavlja zadovoljstvo zbog toga učestvujem u svim Zajedničkim meditacija za spas Planete. Raduje me što mogu da činim dobra dela.

Još jedna bitna stvar je što sam upoznala mnogo divnih osoba koji su kao i ja zagledani u svemir plavi i sa Duhovnim energijama vode razgovor pravi.

Hvala Stvaraocu, hvala Duhovnim energijama, hvala Ljiljo što si me uputila na Lepotu duhovnosti, hvala Roberte što si mi pomogao da budem ovo što jesam, a jesam, ja jesam izvor…
☺💖☺

Leposava Čubela 02.12.2018.

3 komentara

  1. Hvala Leposava! 🙂 🙂 🙂

  2. Hvala, hvala, hvala…

Ostavite odgovor