Zaljubljenik u Duhovne Energije 16.11.2018.

Dragi Roberte, 

Secam se kad si rekao da posle Svete Trojice, kako radimo intenzivno i vishe puta u danu, da cemo imati spoznaje, aktivacije, uvide.
.
Pre otprilike mesec dana, sanjam, ( kao sanjam  u san) da sam negde u Kosmosu. Ja se ne vidim, samo osecam moje prisustvo. Ispred mene povucena horizontalna tanka linija sa grafitnom olovkom. Iznad linije,  jedna u drugu  lelujaju paperjaste strukture sa idejom nezne pastelne boje. Ispod linije cista belina (nije svetlost). Posmatram te strukture koje me plene i imam osecaj uzvishenje i cujem glas koji kaze: Ovo je IZVOR SVETE TROJICE. Cujem josh tri cetiri reci ali nisam mogla da upamtim. Mislim (u snu) nemam kako da zapishem da ne zaboravim kad se probudim. Onda opet cujem glas koji mi kaze: AKTIVIRAJ, AKTIVIRAJ.
produzila sam da spavam i ujutro kad se probudim samo ovo pamtim.
.
Kad radim prvo aktiviram kod, onda Aktiviram izvor Sv. Trojice i po redu aktivacije. Tako mi je doshlo da radim. 
.
Kako sam bila u Beogradu na HO, u ponedeljak 12.11.2018 idem u hram Sveti Sava(prvi put) i stala sam tacno u centru gde je krug i luster iznad. Zatvorim oci, pocnem aktivacije i molitve. Mozda je proshlo oko 10 minuta  cujem do mene pevaju molitve( ruski sveshtenici i monahinje, posle sam videla) kad su oni zavrshili cujem reci : To shto nisi upamtila u tvoj san je: Ja sam Energetski Oblak.  Kad spojim sve, to bi bilo:
 Ovo je izvor Svete Trojice, ja sam Energetski Oblak, Aktiviraj, aktiviraj.
.
Za ove skoro dve godine kako sam u Lepoti Duhovnog Razvoja, mnogo toga se promenilo u mom životu, mnogo blokada se ocistilo i josh se ciste. Znam da su se spasili dva života u mojoj porodici,karmicki dugovi ciste se malo po malo( a možda i mnogo ) FNS mi je dobro, to znam zato shto ostajem u miru kad se deshavaju neke strvari koje su ranije bili stresne za mene.
.
Zahvalna sam svaki momenat, zato shto sam decembra meseca 2016 “slucajno” na youtube odslushala Energetsku detoksikaciju I Robert koji to vodi i znala sam da je to istinito i da je to moj put.
.
Moja kcerka kaže: Ti si mama zaljubljenik u Duhovne Energije, i to ti je na prvo mesto. I to je tako.
.
Hvala Ti Roberte na svemu, hvala shto smo zajedno na ovoj putanji,
.
Lidija A. 16.11.2018.

Ostavite odgovor