Ovisnost od hrane 02.04.2019.


Dragi moj narode, drage moje duse.

Evo mene, sa mojim novim iskustvom, koje mi je od 16 marta, promijenilo cijeli smijer mog zivota. Naime, radili smo detoksikaciju fizickog tijela, i ja sam osjetila otpor, ali ga nisam htijela ni pogledati.

Dobila sam takav udarac, mog fizickog tijela, da sam tek sad nakon tolikooooo, god, shvatila, da ovako ne mogu dalje, glumiti zdravlje. Cak promovisem u okolini, kako se treba mijenjati ishrana, a ja se gusim u cokoladi i slatkisima, koje cimentiraju moje tijelo. Ja jesam hvala Bogu zdrava, ali da nisam dobila ovaj udarac, sig. za neko kratko vrijeme, to ne bih mogla reci.

Bjezala sam od ove promjene, jer je OVISNOST, mnogo jaca bila od mene. I u ovom udarcu, mog izmucenog tijela, a sve se desava nakon nasih detoksikacija u fizickom tijelu, dolaze ljudi, videa, slike, rijeci, sjecanja itd, da mi kazu sta treba da radim. Osjecam se kao da sam bila u nekoj osami, gdje sam trebala da se do dna suocim, sa tugom mog fizickog tijela. Vapilo je za slobodom, govorilo mi je, vidi ti si jos zdrava, kada ces poceti raditi na svojim OVISNOSTIMA u ishrani? A ja sve dalje bjezala.

I da skratim, ovo moje putovanje od 16 marta, a tek sad pocinje igra. Prosla sam kroz takve bolove, patnju, da sam cak posumnjala da mi ne mogu pomoci ovog momenta, ni Duhovne Energije, ni Robert, a ni sam Stvaraoc. Mislila sam kasno je, ali opet zahvaljujuci mojoj svijesnosti gdje se nalazim, odlucila sam se radije, za Duhovne Energije i aktivacije, nego za bolnicu. I tako iz dana u dan, radila sam sve po uputama Duhovnih Energija, ne znam ni sama kako? Samo se desavalo. Prošla sam kroz taj pakao, sada se osjecam, toliko snažno, iako tek za mene pocinje borba protiv OVISNOSTI.

Ali znam sig, kad sam sav taj bolan proces prosla, sa ljubavlju, Stvaraoca, pomoci Duhovnih Energija i Aktivacija, istim tim putem, pobijedicu i sve moje OVISNOSTI. ONE NECE BITI VISE DIO MENA, I VEC OSJETIM DA NISU. Sve vam ovo pisem kroz suze radosnice, zato mogu da svaku moju rijec potvrdim i potpisem.

O Boze, Duhovne Energije, Roberte, Kako da vam se zahvalim? A znam da najveca zahvala jeste trenutno, da se nastavim suocavati sa mojim barijerama, da ostanem cista i vjerna ovoj carobnoj, bajkovitoj i ljubljenoj nasoj stazici.

Toliko od mene za sad, jedino sto zelim jos reci, DA JE ZA MENE DOSLO VRIJEME, DA SE OD SRCA IZVINEM MOM FIZICKOM TIJELU, I DA ZATRAZIM OPROSTAJ. A to i radim.

Hvala dragi Boze, sto sam ovdje, i neka i dalje bude samo Tvoja volja, jedina vodilja mog zivota. Hvala vam carobne Dugovne Energije, koje svojom pravdom i istinom budite nase dusice, hvala dragi Roberte, sto osjetim, vasu vjeru u Duhovne Energije, i time mi dajete volju, snagu, zelju, ljubav….. za dalje, hvala svim dragim ucesnicima ove nase stazice, sto jedni druge podrzavamo u razvoju. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗💖

Melva 02.04.2019.

1 komentar

  1. Hvala Melva što si podelila sa nama tvoje iskustvo. Primeniću…

Ostavite odgovor