Mesto Moći Hilandar 21.06.2019.

Dragi Roberte,

zelim da vam prenesem nase prelepo iskustvo i dozivljaje sa Atosa od 16.06. 19. Zelim da prenesem nezaboravno iskustvo i neopisivo vodjstvo DE. Citavo nase putovanje od samog starta je bilo vodjeno od strane Kosmosa i DE. Nasa zelja poseti mestu moci Atos Sveta Gora- Hilandar datira jos sa radionica u Decembru 2018 godine.

DE su nam otvorile sve mogucnosti i desio se dan polaska poseti Sv. Gori -Hilandar 16.06.2019 godine. Veoma mi je vazno preneti nasa iskustva, sta se sve desavalo pre nego sto smo krenule na put Svetih Znanja… Posto smo u to vreme vec uveliko boravile na moru u Grckoj, i pripremale se aktivacijama, molbama i meditacijama u ime viseg cilja i odlaska na mesto moci.

Sve je teklo sa lakocom i velikom podrskom kosmosa jer smo u svom okruzenju dobijali na poklon upravo one osobe koje su obogatile i podstakle nas na razmisljanje i uverile da se sve desava u obliku i potvrdena svakom koraku da su nase DE uz nas. Neposredno pred put za mesto moci Hilandar moju sestricinu je ubod nepoznatog insekta pokusao da omete ali u isto vreme i da na neki nacin pripremi za sva desavanja koja ce tek doci.

Moja majka i ja smo u miru sve prihvatile i imale poverenja da je to signal odgore. Krenuli smo na krstarenje Sv. Gorom i sa tim krenulo je jedno po jedno iznenadjenje… U susret su nam prvo dosli galebovi kruzeci u ogromnom broju oko naseg broda i jeduci nam iz ruku i komunicirajuci sa nama a zatim su svoj ples na vodi u impozantnom broju izvodilu prekrasni i preslatki delfini ispred, iza i pored broda. Nasoj sreci i uzbudjenju nije bilo kraja.

DAROVI DE su napravili veliki spektakl i kod ostalih na brodu ne znajuci sta se desava tako da je citav brod odzvanjao harmonijom, veseljom i radoscu! Slika je bila zapanjujuca za pricu koju vam sada pricam. Tog dana smo kao grom iz vedra neba dobili i goste koji su camcem sa paketom svetih radova, ikona i njihovih proizvoda ukrcali na nas brod. Dobili smo sve blagoslove od strane svestenika na svim kupljenim proizvodima. To su samo bile situacije na vidljivom planu, a sta se sve desavalo na nevidljivom planu i sta smo sve dobili nosicemo i svojim delima pokazivati nasem okruzenju, potomcima i celoj planeti, a jedan od potomaka moja sestricina Luna je tog dana i sama bila svedok za neke nove generacije Cudesima!

Vise niko od nas nije bio isti.

Ovim putem zelim da se zahvalim Kosmosu, globalnim energijama Kosmosa, visoko razvijenim civilizacijama i svestima kosmosa, DE, Robertu, Ljubisi, Svetome Savi, Nikoli Tesli, Sai Babi, Merlinu,Vilama i Vilenjacima, Arhandjelima, Andjelima i Arhejama, Civilizaciji Delfina, nasim spiritualnim vodicima, svom zivom svetu, nasem okruzenju, planeti, porodici, prijateljima za nezaboravnu bezuslovnu ljubav i podrsku za sve i u svemu.

Hvala, hvala, hvala

Snezana Dobrosavljevic, Tamara Kokalj i prekrasna hrabra devojcica Luna Veljkovic

 21.06.2019.

Ostavite odgovor