Mesto Moći Sveta Katerina 11.07.2019.

Sveta Katerina-Sinajska Pustinja

Dragi Roberte,

evo mene ponovo sa mojom objavom i ovde posle mesta moći Sveta Gora. Ako želiš možeš i ovaj mail da objavis 🙏

Sve je pocelo ponovo sa mestima moći gde sam jaku želju imala da pored Hilandara ove godine posetim u dubokoj pustinji i mesto moći Svete Katerine u Sinajskoj Pustinji. Sedeći u svojoj sobi i meditirajuci sa njom često i gledajući svaki put fotografiju Predivnog manastira iz Sinaja pitala sam se” Bože da li je moguće da nečija noga kroči ovde i hoću li možda i ja nekada otići tamo”moje svetleće telo je imalo izuzetno jaku želju da ode na Sveto Mesto u Sinaju🙏☀️🏝🏜

Ali mojoj sreći dok pišem ove redove u ovom trenutku nema kraja… to šta su mi DE sve poklonile i šta sam sve za svoj razvoj i to samo ove godine napravila a time i za svoje okruzenje i celu planetu želim da udje u anale Kosmosa.

Posle predivnog odmora u Grčkoj, poseti mestu moći Hilandar i predivnih poklona još tamo na moru na Atosu počev od galebova, preko predivnih razdraganih delfina i predivnih energija, preko ovog porodičnog paketa za jul gde su i moji najdraži u njemu i njima se čitaju molitve za boljitak usledio je zaista poseban poklon DE i odlazak za Egipat još jednom na Odmor.

Naravno da sam još po polasku imala negde u mislima  -joj kako bi bilo lepo otići na Svetu Katetinu joj joj… noc- dan sam radila aktivacije neprestano prvo sa piramidama a još više aktivacije sa Svetom Katerinom i slala poruke svom svetlećem telu, Stvaraocu, DE da odemo tamo. A zatim odjednom moj muž dolazi i kaže Tamarice šta misliš da odemo ove godine još za Sharm El Sheikh u Sinaju bar 7 dana jer imamo i druge aktivacije.

Skočila sam od sreće i jedva čekala dan, brojala sam dane kada ćemo krenuti za Egipat na moru. Ja sam samo onako usputno naglasila svom predivnom muzu da želim da odemo do manastira. Rekao je u redu ukoliko je izvodivo otići ćemo 🙂 a zatim par dana na moru i šetajući gradom smo svratili u jednu agenciju da pitamo da li imaju takve ponude. Dečko iz agencije je rekao da je moguće, zaigrala sam od sreće onaj smo bukirali polazak.

08.07 došao je i taj dan ujutru u 06:15 smo krenuli putem za manastir. Ja sam tog jutra u putu našem dragom Robertu poslala odmah mail kako bi bio u toku jer prethodnog dana nisam stigla nažalost mnogo mi je bilo loše jer smo se vozili speedbootom i dobila sam malo suncanicu, ali znam da sam imala žestoko ciscenje, ali sam zaspala i preživela ….put je bio na početku ok ali sto smo više zalazili u Sinajsku pustinju neprohodan, naporan i težak da ne pominjem temperature visoke. Nakon 3-4 h vožnje smo stigli.

Manastir je bas bas u pustinji opkoljen crvenim planinama, prelep predeo! Bilo je izuzetno spiritualno, koliko god je uspevalo ja sam se povukla od svih ostalih iz grupe i aktivirala, aktivirala , aktivirala mada sam ja sa aktiviranja krenula još na putu do tamo i nisam prestajala. Bilo je predivno da sam želela da ostanem još 10 sati ali smo ipak morali da se vratimo.

Čudo koje se desilo je da je moj muž koji nije u ovoj priči počeo da aktivira i radi sa DE, nisam verovala svojim ocima, a tek kada je seo pored mene kako ga je probilo nešto u stomaku iz čista mira dok sam se ja molila to je neobjašnjivo. Veliku energiju ima ceo ovaj majstor, veliki mir – šta da kažem ne postoje reci koje ovo iskustvo naše može ikada da opise.

Hvala ti Bože za ove lepote, ovakvo iskustvo, poklone od DE da mesec za mesecom posecujem Velika Mesta moći to je mnogo veliko veliko. Hvala Robertu još jednom, hvala DE, Ljubiši, uzvisenim svestima kosmosa, Energetskom oblaku, hvala hvala hvala, hvala mom predivnom muzu koji sada mnogo više veruje u DE i koji je dao podršku za ovaj put u Egipat.

I za kraj znam, verujem da su DE i ovaj put kao Atos Hilandar prošlog meseca vodile u to nema sumnje ni jednog jedinog trenutka. Ja verujem i sve vas volim 🧡💕☀️

Tamara i Sava Kokalj 11.07.2019.

1 komentar

  1. Hvala Tamara što si podelila sa nama tvoje iskustvo. Prelep doživljaj koji se samo poželeti može. Želim ti da obiđeš što više mesta moći da dobiješ ukrštanja sa što više Zrelih Svetlećih Tela kako bi pomogla Planeti u ime viših ciljeva u skladu sa voljom Stvaraoca.

Ostavite odgovor