Mesto Moći u Meksiku 14.09.2019.

Poštovani Roberte,

Trenutno se nalazim u Meksiku i želim da podelim svoje iskustvo prilikom posete Cicen Ice. Prilikom ulaska na kompleks osetila sam energije koje su mi izazivale trnce po telu, vazduh izuzetno topao i vlazan.

Našla sam pogodno mesto i pocela da radim aktivacije koje smo dobili za posetu ovog mesta. Na samom pocetku aktivacije obavila me je energija jarko crvene boje i imala sam osecaj kao da me uvlaci u neki energetski vrtlog.

Imala sam osecaj kao da ne sedim da zemlji vec plutam energijama. Dejstvo je bilo bas intenzivno. Nakon meditacije krenula sam u obilazak kompleksa koji je u meni budio snazne emocije i divljenje. Nakon pet sati provedenih u obilasku, sela sam ponovo da meditiram pre nego što krenem, a u medjuvremenu su se teški oblaci poceli skupljati na nebu. U toku meditacije pocele su munje i gromovi da prožimaju nebo.

Zaposleni na kompleksu su u čudu stajali i gledali u nebo, kao i vecina posetilaca i poceli su da komentarišu da se ne secaju kada je ovde padala kiša a kamoli da bude ovakvo nebo. Dok su to izgovorili srucio se pljusak uz veliku grmljavinu, svi posetioci su stajali i gledali ovaj prizor jer nije bilo mesta gde bi se sklonili.

Moć mesta na kome sam stajala bila je beskonacna i bila sam zahvalna što imam priliku da budem tu.

Pozdrav

Svetlana Ibišević 14.09.2019.

2 komentara

  1. Predivno ,predivno….. Svetlana, radujem se tvojoj poseti ovom MOĆNOM mestu MOĆI
    Čičenica, Čičenica, Čičenica
    HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA……
    VOOOLI te Biljana

Ostavite odgovor