Čudo 26.01.2019.

Bio je kraj meseca oktobra 2018. kada me je nazvala sestra i sva u očaju mi tražila da se molim za njenog sina, mojeg nećaka, jer je u kritičnom stanju zbog teške povrede glave. Nećak je bio među najboljima na fakultetu i na razmeni studenata na evropskoj finansijskoj instituciji u inostranstvu. Nakon nezgode je završio tamo u bolnici.

Posle šoka kojeg smo doživeli ja i ćerka smo zamolile Stvaraoca i sve duhovne energije da nećaku, ako je to u skladu sa voljom Stvaraoca, da još jednu priliku. Njegovo kritično stanje je bilo jako teško i lekari su želeli da dođe neko od njegovih najbližih.

Zbog oticanja mozga su ga lekari držali u dubokoj komi. Nakon dana i dana čekanja i nadanja se njegovo zdravstveno stanje počelo pogoršavati. Oticanje mozga je već nekoliko dana premašilo kritičnu tačku.

Lekari su rekli da ga može spasiti samo čudo i tako su se njegovi najbliži počeli pripremati na njegov odlazak. Posle nekoliko dana agonije me je zvala sestra i rekla da se pojavio tračak nade, jer je došlo do malog poboljšanja koji se posle svakodnevno povećavao.

Nakon 14 dana duboke kome su ga počeli polako buditi. Tada je nastupio strah kakve će mu posledice ostati. Postepenim buđenjem iz kome se svakodnevno događalo novo čudo sa njegovim pozitivnim odzivima. Posle skoro mesec dana je uspeo zagrliti svoju majku i reći da je voli.

Glavni lekar je izjavio da je nećakov primer, njegovo drugo čudo u 30.godišnji lekarskoj praksi. Nećaku su posle odlasku iz bolnice ostale minimalne posledice.

Mesec dana nakon rehabilitacije mu je nestala i manja deformacija obraza, a ostalo je manje oštećenje sluha na jedno uho zbog uklještenog živca.

Svo kritično vreme, zajedno sa sestrom i nećakinjama smo istrajale u molitvama i molbama Stvaraocu, Bogorodici i svim duhovnim energijama i verovale da će sve biti dobro.

Hvala, hvala, hvala Stvaraocu, Bogorodici, i svim duhovnim energijama za svu pomoć…

Mija Doblekar 26.01.2019.

6 komentara

  1. Hvala Mija na podeljeno iskustvo.Zelim mu sve najbolje tvom necaku. Moc Stvaraoca i D.E. nemaju granice u to smo se uverili svi mi koji smo na ovom putanju.Jos jednom hvala

  2. hvala ti Mija na napisanom iskustvu , suze ,bol u grudima dok sam citala , hvala hvala hvala

  3. Hvala Vam Mija, što ste podelili ovo predivno iskustvo, koje će mnoge, koji budu ovo pročitali, podstaći da krenu ovom stazom duhovnog razvoja. Iskreno i od srca sam se obradovala ozdravljenju Vašeg sestrića. Želim mu svako dobro, kao i Vama i Vašim najbližima.

Ostavite odgovor