Promene koje su se desile 23.11.2018. 


Kako su mi put ka prosvetljenju i sveta znanja promenili život.

Dragi moji, potrudicu se da budem kratak i necu pricati o pojedinim dogadjajima i dozivljajima, jer ima ih previse ali cu pokusati da u kratkim crtama prenesem promene koje su mi se desile.

Pre skoro godinu dana odprilike u ovo neko vreme, sasvim slucajno ako možemo reci da je slucajno, jer u slucajnosti vise ne verujem 🙂 tražeci neke dokumentarce po youtube-u naleteo sam na jednu od Robertovih radionica koja je govorila o istini o magiji crnim i belim magovima. Video me je jako zainteresovao i nakon njega poceo sam od pocetka gledati radionice i slusati o svetim znanjima.

Jako brzo sam shvatio, a da ja još o tome nisam ni cuo niti znao, da gledajuci snimke doživljavam neka energetska delovanja (pozitivna), a za sve sto sam cuo i sve sto je Robert prenosio nekako sam jednostavno znao da je istina.

Ubrzo nakon otkrivanja svetih znanja u mom životu krecu da se dešavaju drasticne promene. Pukla je emotivna veza za koju sam mislio da je ona prava i da je do kraja života, finansijska situacija mi je bila jako loša i polako sam padao u depresiju. Svakog dana nakon posla gledao sam po jednu ili dve radionice koje sam puštao po osecaju, po naslovu koji bi me privukao ili slici. Svakog dana svaka radionica koju sam gledao je govorila tacno o onim stvarima koje su mi bile potrebne da cujem ili da saznam.

Poceo sam da hopsam i praktikujem male kosmicke meditacije a kasnije i petnaestu energetku detoksikaciju. Jako brzo krenuo sam da se osecam bolje. Praktikovanjem svega što su nam pruzili DE Stvaraoc, Ljubisa i Robert sve je krenulo brzo i drasticno da se menja. Finansije su mi se stabilizovale, a moje raspoloženje ne samo da se popravilo nego sam postao pokretna pozitivnost, kako me je nazvala prijateljica 🙂

Shvatio sam zašto je moja ljubavna veza završena i da definitivno nije mogla biti ono što sam ja priželjkivao. Ono što je još bitnije, moj nacin razmišljanja se menjao konstantno i drasticno. Svo svoje vreme koje sam imao posvetio sam svetim znanjima, odnosno ucenju istih. Sada nakon skoro godinu ljudi koji me znaju a ostali su u mom (sve negativne i toksicne osobe sam postepeno uklanjao iz svog života) životu tvrde da sam potpuno drugo osoba i bolja u svakom smislu.

Otkrio sam ko sam u stvari i sta stvarno želim da radim i cemu posvetim svoj život. I dalje se naravno javljaju raznorazni životni problemi ali sada se oni mnogo lakše rešavaju, nekako skoro pa kao sami od sebe. Uspeo sam cak i da prenesem sveta znanja na neke ljude u svom okruzenju i da ih gledam kako im se život menja na bolje. Nekom brže nekom sporije ali svima definitivno na bolje.

Onog trenutka kada izadjemo iz materijalnog sveta i krocimo u istinu, oko nas napreduje samo ljubav i pozitivna energija, dok se sve negativne stvari smanjuju cak i nestaju iz nasih života. Svaki covek koji se probudi je još jedna iskra i šansa za boljim i lepšim svetom, za zdraviju planetu i pravim životom.

Ja više ne mogu da zamislim da bih ikada ponovo mogao da živim kao ranije, jer to ne bi bio stepenik ili dva u nazad vec pre bih rekao sprat ili dva. Moj život je sada posvecen duhovnosti i pomoci ljudima i planeti, ima svrhu i smisao, ima vatru i strast koju nije imao nikada ranije, bar ne tako cistu i tako jaku. Beskrajno sam zahvalan svima koji su tome doprineli kako ljudima tako i energijama. Ne mogu nikome reci da je ovo put za njega, ali tvrdim da bi sigurno spoznao svoj put i prepoznao smisao svog života, samo ako malo dublje zagleda u sebe. Jer kako mi je još na pocetku preneseno.. Put ka prosvetljenju pocinje u mraku, a svetlo koje nas vodi naše srce kroji.

Hvala vam! Volim vas!

Miloš Vuković 23.11.2018. 

Ostavite odgovor