Ozdravljenje ili pogrešna dijagnoza 30.07.2019.

Dragi Roberte red je da se ti posebno zahvalim – to jest Stvaraocu i Duhovnim energijama.

Moj suprug je protiv ovoga što mi radimo ali mene nije briga. Istina da je bilo vrrrrrlo teško nekoliko godina ali sada me stvarno nije briga. Ko hoče od mojih biti samnom ok, ko neče neka ide jer meni su Sveta znanja broj 1 u životu i ne postoji ljudsko biće koje bi me spriječilo.

I taj moj nevjerko je pristao na energetski rad u porodičnom paketu jer je u  velikom problemu, da ne nabrajam sve moguče bolesti. Reći ću samo ovo – Operirao je tumor na donjem kapku. Sve bi to trebalo brzo zacijelit ali nije. Pokazalo se je da ima rak, i zakazano je zračenje u trajanju od mjesec i pol svaki dan,…

26.6. je trebalo početi zračenje a doktor kaže da mu nešto nije jasno, neka napravi ponovo pretragu – biopsiju. Nalaz je pokazao NEMA VIŠE RAKA.

Radila sam i sa Svetom Trojicom ali porodična detoksikacija je nešto neprocjenjivo.  On i niko od mojih ukučana ne vjeruju u ovu istinu.  Njihovo uvjerenje je da su se doktori zabunili pri prvoj dijagnozi.

Hvala ti Roberte  za nesebičan rad za dobrobit svih nas i šire. Hvala Stvaraocu hvala Duhovnim energijama hvala Svetoj Trojici. Sigurna sam da će Duhovne energije dati još dokaza za one nevjerne.

Pozdrav

Mina B. 30.07.2019.

4 komentara

  1. HVALA HVALA HVALA 👏💞🤗🙏

  2. hvala hvala hvala ti na dadom iskustvu

  3. Bas me rasplaka…
    Prelepo…
    HVALA DE…
    HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA 💖

  4. Hvala Mina…Želim da moje i misli svih ljudi na Planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca. ♥♥♥

Ostavite odgovor