Napuštanje zemaljskog života 07.10.2019.

Napuštanje zemaljskog života

Kumu je preminuo otac u utorak ( sad tacno, dani su mi diskutabilni, iskreno brzo zaboravim, znam da je sahrana bila u četvrtak ).

Kumov otac je bio prošle nedelje kod njih mislim skoro mesec dan, dan kad je otišao u rodni kraj u Backi breg, bila sam kod njih, bio je tako cudan, tako nežan, ja sam osetila kao da je poslednje vidjanje. Inace razmišljala sam da li da idem do njih ili ne, i ipak je prevagnulo da dodjem.

Kum je čuo da mu loše i otišao u Breg, kad me bio zvao u utorak, tacno sam znala da je preminuo. Jako je teško podneo. Pricao je preko telefona kad su se vratili za Futog juce, pricao mi neobicne za njega stvari, zakljucavanje vrata, otvaranje, pomeranje stvari. Žena mu se uplašila vec posle nekoliko puta i prestalo je. Kažem mu to ti je otac hoce da vam kaže da ne patite, da je njemu super, i hocu da vidite da je prisutan, porukama koje možete prihvatiti, a pošto se uplašila prestao je, jer nece da se plašite. Kaže meni kum: baš tako je bilo.

I spomenem kako ću doci kod njih. A kroz slušalice sam mu pricala o smrti i šta je to u stvari, i da ce se ponovo inkarnirati i da sad njegova duša luta i prenosi poruke koje treba, “završava posao “. Ja sam imala potrebu sve da mu kažem bez obzira da li ce razumeti.

Dodjem kod njih i osetim od kumovog oca prisustvo i moj pogled išao tamo gde sam ga osetila sve vreme, mesto gde je poslednji put stojao. Htela da cutim, a nesto teralo da kažem. Spomenem da je tvoj otac tu, osetim ga, evo baš tu. Kako sam rekla kuma je rekla pa tu je voleo da stoji . I ponovo pricam o životu posle smrti i tu mu i žena. Kažem kako prolaze komore ciscenja, da susrecu voljenje, i da sigurno kad je duša izašla iz tela da je ili andjeo ga docekao ili njegova žena ili od njegove sestre cerka, da ga vodi na putovanje. Ladno sam sve to rekla i kum posle par minuta vidi belu senku i kaže tata je tu.

Posle 10 minuta tako nešto ( vreme relativno ), kumov sin otvara ulazna vrata i zatvara i kaže deda je otišao. Kum pita ”šta si rekao?”, i on: ”pustio sam dedu da ide”.

Želim da moje misli i misli svih ljudi bude u skladu sa voljom Stvaraoca 💝💝💝💝💝🙏

Maja Kerkez 07.10.2019.

2 komentara

  1. divno iskustvo i osvescivanje sada i ovde…hvala Maja,hvala hvala hvala

Ostavite odgovor