Neda Pavkov 23.09.2019.

Gledajući prilog Sveta trojica– kako funkcionišu duhovne energije- osvjestila sam još dublje koliko sam napredovala u svom razvoju zahvaljujući ovim radionicama Svetih znanja, aktivacijama, molbama dnevnim porukama. Osjećam se blagoslovljeno što dnevno slušam i pratim LDR , veselim se svakom trenutku provedenom pred ekranom , gdje me energije znaju ponekad tako kovitlati da na sjedećki utonem u san ( i čudim se da ne padam sa stolice hi hi).Ne stižem dnevno odraditi aktivacije koliko bih htjela, no zato uživam tipkati sav izgovoren tekst i tako ponavljam.

Pitam se kada se u životu osjetimo povređenim, iz bilo kog razloga, samo nama bitnim i razumljivim, iz koje godine djetinjstva reagiramo?

Do kada ćemo biti u očekivanjima?

Kada ćemo konačno uskladiti svoju volju sa njegovom voljom?

Kada ćemo konačno apsolvirati prihvaćanje i ne tražiti krivce za svoje osjećaje i emocije u drugima?

Hvala Stvoritelju, DE, Kristovoj energiji i svim ostalim podjednako važnim energijama na svim učenjima, na svim podršakama i bezgraničnom strpljenju.

Hvala Robertu na prosljeđivanju, dosljednosti, prisutnosti i posvećenosti.

Budimo zahvalni u svakom trenutku svoga postojanja za sve što imamo i jesmo i za sve s kojima djelimo sve svoje trenutke bivanja, druženja, učenja.

Ja sam zahvaljujući našim druženjima na putovanjima upoznala prekrasna bića koja mi dnevno unose radost u život, s kojima izmjenjujem spoznaje, uvide, osvještavanja.

Veliko hvala Snežani A, Lidiji A, Lidiji I, Saneli P, Mini B, Nevenki S, Miodragu A.23 i mom duhovnom partneru (ne bih voljela nikoga izostaviti). Jednostavno hvala svima jer da nema Lepote duhovnog razvoja ja vas ne bih spoznala i upoznala.

Neda Pavkov 23.09.2019.

 

1 komentar

  1. Jako lepo ste napisali tekst 😊 postavili ste pitanja koja svako od nas postavlja sam sebi. 😁Nadajmo se da cemo svi pre ili kasnije dobiti odgovore i prihvatiti sve sto nam se desava sa mirom u sebi. Hvala na tekstu! 💖

Ostavite odgovor