Odgovori Duhovnih Energija 29.08.2019.

Za mene su se dogodila nekoliko čuda na jucerasnjoj rodjendaonici 🥳 🤯🤗🥰.

Prvo čudo je način na koji sam dobila pitanje, drugo je bilo ujedno i za mene veliko otkrovenje, a to je odgovor od duhovnih energija preko Roberta na moje pitanje. Zasto otkrovenje, objasnicu.

Imala sam na umu nekoliko pitanja, znaci nije da sam imala jedno pitanje i da sam izgorela od zelje da cujem odgovor pa da kazem eto duhovne energije su cule moju zelju, poslala sam neku energiju celim bicem i one su to cule. ( jer moje misljenje je takvo bilo, da dobijamo nesto samo kada to jako zelimo). Nee. Tri pitanja su mi se vrtela u glavi. Nisam mogla da se odlucim sva su mi bila bitna. U zadnjoj sekundi kada je Robert pitao jel moze jel smo spremni, ja sam se odlucila za to jedno pitanje, i postavila sam ga u sebi lagano kao da vodim razgovor sama sa sobom. Odgovor me je oduvao. Odgovor je bio tako precizan da nije mogao da vazi ili da utice za ova druga dva pitanja. Tu sam shvatila da Duhovne energije cuju svaku nasu MISAO.

Nije mi bio potreban neki napor, neka koncentracija da bi me “ oni“ culi. Samo sam osecala dok su se izvlacili papirici za pitanja da mi se “ goreo stomak“ treca cakra , zavrtela se kao bubanj za loto 🤗😁🌈💝💕💖😅

To je za mene veliko otkovenje. Da svaka nasa misao ima odjek ili znacaj ili kako vec da se izrazim, da se cuje u kosmosu, nisam mogla da pojmim o tome, mogla sam samo da zamisljam. Hvala na ovom iskustvu, verujem da tu ima jos mnogo mnogo poruka koje treba da osvestim, i trebace mi vremena da i ovo skroz osvestim.

Hvala Roberte, hvala svima vama, i cestitam svim srecnim dobitnicima🥳🥳🥳🤗💛🧡❤💚💖

Tamara Radojkovic 29.08.2019.

2 komentara

  1. Energije su uvek uz nas! Hvala Tamara! ♥♥

Ostavite odgovor