Poklon Duhovnih Energija 30.08.2019.

Kako citam podeljena iskustva, imam taj poriv da podelim i ja. Sinocna rodzendanska radionica na moju veliku radost i zahvalnost donela mi je nagradu za Skolicu ili Duhovne tehnike bez granica Svetu Trojicu. Kad sam videla da je Robert – Duhovne energije, izvukao moj broj, mojoj radosti nije bilo kraja. Skakala sam po sobi, kao dete. (dobro da me suprug nije video, rekao bi mi da sam ” odlepila”. I” tako kaze mi gledaš svako vece u plafon, pa još sad i skaceš”. Da se vratim na Duhovnu igranku Kosmosa, koja je bila 10. 07. 2019 gde su DE odgovarale na naša pitanja.

Postavim ja pitanje: “Po DE dali idem na Svetu Trojicu drugi stepen (Brdo). Prvi stepen sam položila 30.06. 2018. Duhovne energije mi odgovaraju: Igranka je pocela, igranka u životu, igranka u duši, igranka oko rešenja ovog pitanja. Robert je objasnio, da kada mi donesemo odluku, i kada DE odluce da smo spremni.

Kažem ja sebi da radim što intenzivnije sa Svetom Trojicom, pa kad dođe momenat tad idem, ali ipak “igranka je pocela”.

U poslednjih desetak dana kako pratim meditacije “Razgovori sa Bogom ” dobijem signal da intenzivno radim sa Svetlecim telom i DE. Svaki dan po nekoliko puta propitkujem po nešto, neki put mi odgovaraju, neki put mi kažu, to vec znaš, i tako naša komunikacija se odvija. Pre tri dana postavljam pitanje i kažem da želim više dokaza da mi daju. Prvi put nisam bila zadovoljna, ali zapamtila sam brojeve koje su mi dali. Istog dana dali su mi odgovor na moje pitanje i još nekih brojeva. E sa tim brojevima sam izvucena za nagradu, Svete Trojice.

Zar postoji veci drugar i prijatelj od našeg Svetleceg Tela i DE.! Oni prate svaku našu misao, i samo treba da smo otvoreni i da ih cujemo. I da imamo 100% poverenje.

Odavno sam odlucila da nemrdam od LDR i Roberta. Sveta znanja su jedinstvena na ovoj planeti koju prenose istinu. Moja zahvalnost nema kraja. Hvala Stvaraocu, hvala EO, DE, celom Kosmosu. A Robertu najviše hvala, koja za mene je olicenje ciste ljubavi.

Lidija Arnaudova 30.08.2019.

6 komentara

  1. hvala hvala hvala…vec nekoliko puta citam o ovom poklonu i sad sam htela da dodam i sadasnje emocije,kad ono,ni prethodno nisam napisala…hahahaha…DE su htele da ja ovim citanjem “utvrdim”gradivo…i uspeli su…hvala hvala hvala…a sad ono sto nisam pisala…Zaista DE uvek znaju kako koga i kad treba nagraditi,to sam i licno iskusila.Jako sam sretna da si bas TI ovo dobila od DE jer tacno znaju kome i kad sta treba u datom moentu…a danasnje emocije…odjednom je pocela plima radosti da se dize prema grlu,suze bile u ocima,a grudi,mislim da su se tako “naduvale”da sam mislila da ce biti eksplozije…jos jednom…HVALA HVALA HVALA…Sve je upravo onako kako je najbolje za nas…Sve je dobro,ne moze bolje…hvala hvala hvala
    Zelim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca ovde sada i zauvek…hvala hvala hvala…Stvaraoc je ljubav,Ljubav je Stvaraoca…hvala hvala hvala

  2. Lidija, drago mi je što si baš Ti dobila ovaj izuzetno vredan poklon, ne mislim samo na materijalni deo. Stigao je u prave ruke jer je stav Duhovnih energija da nemože svako na II stepen. Čestitam 🍀

  3. Poklon , dodeljen pravoj osobi za pravu namenu! Lidija ti si … čista i iskrena duša… .Čestitam !♥♥♥

  4. Predivan poklon, za predivnu osobu 💛💛💛

Ostavite odgovor