Pomoć Ljubišinog Portala Zdravlja 19.09.2019.

KRATKO ISKUSTVO

Kao što sam jednom već o tome pisala, kod mog oca su dijagnostikovane metastaze raka na plućima. Sa hemioterapijom je krenuo krajem avgusta. Prošle nedelje mu je bila treća, prima ih u vidu infuzije svake dve nedelje po dva dana i dve noći. Do sada ih je podnosio relativno dobro, svaki sam dan zamolila da mu se neutrališu štetna delovanja, ali je nakon poslednje ipak pojavile nuz pojave u vidu jake dijareje, koja je zatim izazvala slabost i malaksalost.

Kada se konačno obratio lekaru, poslali su ga da vadi krv, a po nalazu se videlo povećanje leukocita poprilično iznad normale. Naravno on mi se nije obratio za pomoć, ali mi se obratila moja majka.

Juče sam po podne sela na svoje uobičajeno mesto za meditaciju i zamolila Ljubišin Portal Zdravlja da isceli i regeneriše moga oca, i da pomogne da se zaustavi dijareja, sve u skladu sa voljom Stvaraoca kako ne bih preuzela ni jedan od njegovih karmičkih dugova. Ne znam koliko sam vremena provela u meditaciji samo sam osećala jaka delovanja, vrelinu, pomislila sam da ću se pretvoriti u prah i pepeo. Jutros rano je moj otac ponovo otišao da izvadi krv, i na doktorkino veliko iznenađenje, krvna slika je bila potpuno normalna, samo nakon jednog dana, a od dijareje ni traga.

Šta reći na moći Ljubišinog Portala Zdravlja i moći svih Duhovnih energija, Centara, Svesti i ostalih dragih bića koja nam svesrdno pomažu?

Neizmerno hvala, hvala, hvala Ljubišinom Portalu Zdravlja, svim Duhovnim energijama sa kojima sarađuje i svima u celom kosmosu, a najpre i pogotovo samom Stvaraocu na svim blagodetima kojima nas tako obilato obasipaju.

Čila Mesaroš 19.09.2019.

3 komentara

  1. Hvala draga Čila….
    Hvala hvala hvala.
    U ime Svete Trojice Oca, Sina i Duha Svetog želim da moje misli i misli svih ljudi na planeti budu u skladu s voljom Stvaraoca.

  2. Komentari su suvisni…dokazi su tu,pa sad da li treba verovati ili ne?Mislim da svako mora licno da donese odluku…hvala Cila,ja znam da nista ne znam,i znam da postoje ONI koji znaju kad i kako pruziti pomoc…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor