Poruka Majke Božje 04.01.2020.

Prije oko dvadesetak godina sam sanjala predivan san kao da gledam u stvarnost. Od istoka mi se je ukazala Majka Božja na Nebu Izlazila je kao što SUNCE izlazi u ljetu -sa istog izlaska. Bila je prekrasna. Samo sam gledala u Nju i uživala u Njenom prisustvu. Ubrzo nakon toga je počeo moj duhovni razvoj.

Bilo mi je jasno bez riječi – Došla je da me probudi. Hvala Ti Majčice. Posebna osječanja imam kada gledam Ukazanje Majke Božje Mirjani u Međugorju. Dugo nisam to gledala na youtubu. Danas mi se pokaže –Međugorje 2. 1. 2020. Pogledam i uz suze kažem MAJKO BOŽJA, IMAŠ LI PORUKU I ZA MENE? I kreće poruka doslovno ovako:

”GLEDAJ ROBERTOVE RADIONICE I DOBIT ČEŠ SVE ŠTO NISI NI SANJALA”. I naravno rasplakala sam se na glas. Bila sam sama u stanu tako da sam se mogla prepustiti osječajima.

Kada sam bila u Međugorju prije desetak godina, vidjela sam dugine boje oko Sunca i križ od Svjetlosti u šumici.. DE su odgovorile kroz Roberta da križ znaći SVETA TROJICA.

Hvala Ti Majko, Hvala Roberte.

Mina Bajić 04.01.2020.

18 komentara

 1. HVALA SVIMA VAMA KOJI STE ZAJEDNO SAMNOM NA OVOM PREDIVNOM PUTU ISTINE . TRNCI KOJI PROLAZE KROZ NAS SU VIDOVNJAČKI TRNCI KOJI NAM POTVRĐUJU DA SMO NA PUTU ISTINE HVALA BOŽANSKIM ENERGIJAMA ,HVALA ROBERTE

 2. Lidija Arnaudova

  Hvala Mina, Kroz Roberta deluju DE, Sveta Trojica i mi preko njega dobijamo, budzenje, osvescivanje, uskrsnuce. Hvala, hvala, hvala.

 3. “GLEDAJ ROBERTOVE RADIONICE I DOBIT ČEŠ SVE ŠTO NISI NI SANJALA“…….Hvala, hvala, hvala Mina ♥♥♥

 4. Hvala.Hvala. Hcala. ❤❤❤

 5. Gledaj Robertove radionice,i dobit ces sve sto nisi sanjala…….. Hvala Mina …… potpisujem ovu poruku…..💖

 6. Draga MINA HVALA HVALA HVALA deljenje svojega izkustva🙏💝🙏

 7. 💝💝💝💝💝💝💝💝💝.. HVALA, HVALA, HVALA…..

 8. Hvala Mina,jeza prolazi kroz celo moje telo…hvala Svetoj Trojici,hvala Robertu,hvala svim ucesnicima LDR,hvala DE,hvala hvala hvala

 9. Snezana Dobrosavljevic

  Hvala,Hvala,Hvala…

 10. KROZ ROBERTA NAM SVETA TROJICA I DE ŠALJU USKRSNUĆA I SVANUĆA…

 11. Hvala Mina prelepo iskustvo dok sam citala najezila sam se.hvala Majci Bozjoj Hvala Sv.Trojici hvala Robertu

 12. Hvala Majčici….Hvala Mina! ❤️

 13. Tanja Knežević

  I ja se rasplakah…prelepo….
  Hvala 💖
  Hvala 💖
  Hvala 💖

 14. jao, prelepo iskustvo…hvala Mina…sve DE znaju ko je Robert… 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Ostavite odgovor