Prethodni život po Svetlećem Telu – Aleš Jevšinek 05.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Aleša Jevšinka:

predak od Aleša je bio jedan Grof u oblasti Holandije, koji je imao svoj dvorac, svoju mini armiju, svoju poslugu i svoje zemljište koje je služilo za opstanak tog dvorca. On je nasledio od svojih roditelja ogromno bogatsvto sa kojim nije znao da raspolaže i ceo život je proveo nasumice trošeći zlatnike vrednosti iz nasleđenog porodičnog bogatstva. Svoje ljude je minimalno plačao jer je gramzivost bila glavna osobina tog predka. Pozajmljivao je novac uz velike kamate … Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Aleša Jevšinka:

Moje iskustvo sa Razgovori sa Svetlećim Telom. Osetio sam duboki mir, opuštanje, različit senzibilitet, vručina, trnci na desnom polu glave. U poslednje vreme mi se često dešava na desni polovini glave, pritisak onda kao da me neko vuče za desno uvo, zujanje u desnom uvu, trnci i vručina sve do grla. Nakon saslušanja kazivanja Svetlećeg Tela o mom predku mi je konačno postalo “malo” jasnije zašto imam teške životne lekcije sa finansijama. Zašto sam imao dva kredita, zašto pozajmljujem pare in zašto finansije kako dođu još brže odu. Zašto sam poklonio malo veču sumu jedni osobi koju poznam a i jedni koju ne poznajem i to čak u inostranstvo. Na poslu se je nakon jednog dana nekoliko situacija promenilo. Imao sam prilike da radim svoju molbu za oproštaj u moje i ime mojih predaka i ovu za otklanjanje uzroka koji su dovedli do te situacije. Prvo što sam primetio ne znam dali ima veze sa tim ali pre toga je jako padala kiša i bilo je tamno nebo. Nisam dao dosta pažnje ali od prilike posle jednog sata kiša je nestala i pojavilo se sunce. Možda ima veze možda nema. Možda mi priča: ” Posle svake oluje dolazi sunce”.
Ne znam šta da kažem. Mnogo puta sam rekao da ne postoje reći sa kojima mogu izraziti zahvalnost. Hvala svima u kosmosu i na planeti.
💜💜💜

Aleš Jevšinek 05.02.2020.

13 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala ❤️❤️❤️

  2. Hvala Ales na iskustvu opisanom….secam se vase objave vezano za kredit od nedavno, da ste uspeli da to resite i kada sam cula u kazivanju EO za Vase Svetlece Telo i predka bila sam sokirana…🙂 hvala, hvala, hvala…verujem da nista nije slucajno, da se borac kao i svi mi i da ce posle kise uvek sunce zasijati jer imamo svu neophodnu pomoc DE i celog Kosmosa, radimo, radimo, radimo i samo radimo i mora sunce da sine 😊

  3. Aleš HVALA HVALA HVALA, da deliš z nami svojo zgodbo🙏❤🤗

  4. Hvala hvalahvala Alesh na podeljeno iskustvo

  5. Hvala Ales.Hvala,a da li Sunce polse kise ima veze sa tvojim zapazanjem,neznam,ali zanam da sam se najezila.Verujem da svi radimo sve aktivacije,jer sigurno da su slicne sudbine imali i neki nasi preci.Hvala Ti mnogo da ovom do sada iznetom i nadam se da ces otkloniti taj i druge kamicke dugove.Hvala hvala hvala DE,hvala Tvom ST koje je reklo za pretka,hvala Robertu na neizmernom trudu i vremenu da sve to nama prenese.Hvala hvala hvala

Ostavite odgovor