Prethodni život po Svetlećem Telu – Elena Arnaudova 11.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Elene Arnaudove:

jedan od predaka Elene Arnaudove je bio začetnik Deda Mraza, koji je pre toga bio veoma dobar glumac u pozorištu. Ljubav koju mu je omogućila gluma se prenela na ulogu Deda Mraza koju je ulicama New Yorka promovisao, delio paketiće i usrečivao decu… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Elene Arnaudove:

Zacetnik Deda Mraza – posao, pa jos u Njujorku (volim Ameriku i znam da sam tamo zivela u proslim zivotima). Ja obozavam da poklanjam, da vidim dete, ili coveka kako se raduje kad mu poklonim nesto, kad mu zasiju oci od radosti a moje srce bira kome ce da pokloni. To je moj omileni posao! A Novogodisnju jelku, pa sama sebe ne mogu da prepoznam koliko vreme, truda, paznje, ljubavi, radosti posvecujem mojoj jelci, sve pare potrosim na ukrase, pa na njoj su obavezno cokoladice i lizaljke za decu da se raduji i jedu, a meni srce se topi kad vidim to, srce mi je puno.

Obozavam da budem ili spavam pored jelke, a ponekad nocu u zimi kad pogledam u nebo mislim da ce Deda Mraz da prodze sa sankom, pa kaze ”Ho ho ho…. evo mene pored tebe”. Volim sve sto je carobno, prepuno ljubavi, dobrote. I da ono sto sam bila glumac u teatru i radila to sa ljubavlju, sasvim razumem prepoznajem tu ljubav. E kad samo pomislim sta se desilo sa bombu i dete, to ne mogu jos da razumem, prihvatim, ni u ovom zivotu, to mi je mnogo strasno, bilo da je dete, covek…..osecam tugu, placem, ponekad a nemam pravi razlog, tugujem za sve nepravde u svetu, svi rano zavrseni zivoti. Ali sad mi je jesno otkud sve to!

Hvala Roberte, Hvala DE, Hvala EO, Hvala svim saputnicima, ucesnicima na ovom carobnom vlaku! Ho, Ho, Ho!
Volim vas!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Elena Arnaudova 11.02.2020.

6 komentara

  1. hvala hvala hvala…Hvala Elena,i ja jako volim da darivam i da vidim srecu kod poklonodobitnika…hvala hvala hvala

  2. Hvala, hvala, hvala! Ho, ho, ho!
    Hvala Elena!

  3. Hvala Elena, divno si sve opisala 😍 Hvala, hvala ❤️❤️❤️

Ostavite odgovor