Prethodni život po Svetlećem Telu – Fitka Ičeva 07.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Fitke Ičeve:

Predak koji je bitan za Fitku Ičevu je osoba koja je potonula na Titaniku i doprinela velikim traumama i strahovima koji su se prenosili preko svetlećeg tela. Strah je stanje koje se može prekinuti ispravnom duhovnom putanjom bez obzira dali je strah iz prošlosti ili sadašnjosti… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Fitke Ičeve:

Hvala hvala hvala od srca Roberte. Hvala mom Svetlecem telu, Hvala EO

Radionicu nisam bila u stanju da slusam direktno (imala sam drugu smenu na poslu) ali eto sad po treci put slusam i samo suze! TITANIK – i moj predak koja je potonula i strah od gubitka: Vratilo je mene pre 25 godina kada Sam prvi i zadnji put gledala Titanic: to vece je mene trebalo da osvesti za mnogo puno (Ali eto posle tolko godina Hvala Roberte, za sve sto nam dajes, Hvala sto sam odabrala put Duhovnosti i sto sam pronasla ovaj jedinstveni put Duhovnog razvoja da otplacujem sve moje karmicke dugove!

Strah, strah, strah…nema vise: Zadnje tri godine desava mi se sve nesto jedno za drugo, zdravje oko, artrose.. Ali put Lepota Duhovnosti je jedini koji je u ovom periodu meni puno pomagao, eto i od ove bozanstvene radionice osvestila puno toga!

Htela bih da podelim Sa vama i od dubine Mog srca da se zahvalim: Juce imala zakazano na radiologiju da meni rade barrbotazu (otklanjanje kalk na desnoj ruci) koja mene vec pola godine boli, posle raznih snimanja i ortoped je odlucio da ovo treba da se uradi: Sedim sa mojom cerkom u cekaonicom da mene pozove, a ja celo vreme samo Molim Duhovne energije da otklone sve uzroke koji su stvorili bilo koji strah kod mene, moje porodice, moje dece! Dodje konacno radiolog i prvo eho radi da vidi tacno gde treba da stavi narkozu pa posle da krsi kalk, kad on meni kaze pa vi nemate toliko kalk, samo puko vam je muskul 12 mm, i mi ne moramo raditi ovu tesku barrbotazu samo dobicete jednu injekciju u ruku za bolove!

Eto ti cuda kaze moja cerka, kako pre 25 dana na rengen foto ima dosta a sad samo malo!

Moj odgovor: To je Lepota Duhovnosti!❤️

Znam samo od kada sam bila na mojoj prvoj radionici u Skopju, put Madzarske da je meni dosta promenio moj zivot!

Hvala hvala hvala jos jednom od ❤️ Roberte za sve sto radis za nas i celu Planetu! Hvala ST, Hvala EO!❤️🙏❤️

Fitka Ičeva 07.02.2020.

11 komentara

  1. hvala hvala hvala …Hvala Fitka,ovo je nesto predivno…Hvala LDR,hvala DE,hvala Vasem ST,hvala Robertu za kazivanja od Vaseg ST…hvala strahovima koji nestaju…hvala hvala hvala

  2. Hvala Fitka na iskustvo i saznanja shta znaci LDR, rad na sebi, i poverenje u Duhovne energije. Kad se prepustimo njima i verujemo 100% , sve se reshava na najbolji nacin za nas. Hvala, hvala, hvala.

  3. Prekrasno, hvala,hvala,hvala……💖

  4. Hvala, hvala, hvala za predivno iskustvo 🙏❤️🙏 Srećni smo svi sa LDR 🍀

  5. Predivno, prelepo iskustvo hvala Fitka ♥♥♥

  6. Hvala 💖💖💖
    Stvarno prelepo….bas mi je drago….

Ostavite odgovor