Prethodni život po Svetlećem Telu – Gordana Dumendžija 20.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Gordane Dumendžije:

predak od ove osobe je bio otet od jedne visokorazvijene civilizacije u nadi da će na osnovu nekih analiza otkriti i dostaviti lek ljudskoj rasi za jednu opaku bolest, koja je harala Evropom u 14. veku a zvala se kuga. On je nestao iz dvorca gde je obitavao sa svojom porordicom u ulozi sluge, da bi se pojavio nakon par dana i da ga niko ništa nije pitao o njegovom nestanku… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Gordane Dumendžije:

KAZIVANJE SVETLEĆEG TELA PO MOM PRETKU
8 DAN-13.02.2020

Moj predak i njegova porodica su živeli na jednom dvorcu i radili kao sluge. To se dešavalo u 14-om veku. Kuga je harala celom Evropom. Pogotovo u Parizu …..Moj predaj je bio otet od visokorazvijene civilizacijesa namerom da ljudskoj rasi prenese poruku za lek . Predak se ničega nije sećao gde je bio , par dana , niti ga je bilo ko sa dvora ili iz porodice pitao gde je nestao……Veliki problem je bila kuga i svi su bili opterećeni sa tim …U jednom momentu mu je sinula ideja da su prenosioci kuge pacovi. Informaciju je uspeo da prosledi preko dece kraljevskoj porodici i počelo je istrebljivanje pacova. Uspeli su da zaustave kugu …..Moj predak je umro od tuberkuloze pluća.

Alate koje sam dobila : 1. Aktiviram optimizaciju svih virusa i bakterija u meni… 2. U ime Oca, Sina i Svetoga duha neka vizija sa nebesa postane moja java.

U prvom momentu sam samo shvatila zašto se bojim miša, pacova……Nemogu to da opišem, ničega se ne bojim, zmiju od par metara , pitona sam držala na rukama i u rukama , ništa mi nije bilo strašno ni neobično ….A ova mala stvorenja da i ime neponavljam , što imaju repiće ….njih ni na TV-u nemogu da vidim, okrenem glavu , nedo Bog na naletim na bzgaženog ili crknutog negde na putu , ceo dan se osećam grozno, to nemože da se opiše …Trudim se i radim na sebi dugo, oduvek su me zanimale energije , učitelj sam više vrsta reikija , imam puno inicijacija kod Margerite ,pokušavala sam puno puta na radim na sebi i da otklonim taj strah ..Nije mi išlo, sada konačno znam i zašto …. REŠENO….. Prvi alat koji sam dobila mi je bio jasan ali ne skroz ….sada konačno sam i to osvestila …Moj predak po svetlećem telu je umro od tuberkuloze , moj deda ( mamin tata ) je umro u 69-oj godini sa problemom pluća, mislim da tuberkuloza, mama mi je umrla sa 60 godina , karcinom pluća ,. i ja konačno dobi pravi alat da to prekinem ….,Aktiviram optimizaciju svih virusa i bakterija u meni.”

Ovo je prvi deo osvešćene poruke u meni ….. Još mi nije jasna druga poruka, ali biće ……Pisaću kada i to rešim ……
Zahvaljujem se svim DE., svim svetlećim telima, Robertu na neizmernoj pomoći, svima koji učestvujete u ovome, svima sa kojima rastem i učim dalje…

💕HVALA,💕HVALA,💕HVALA 💕 … 🙏💕🌎💕🙏
Neka moje misli i misli drugih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca 🙏💕🌎💕🙏

Gordana Dumendžija 20.02.2020.

10 komentara

 1. Хвала Хвала Хвала

 2. hvala hvala hvala…Dovoljno si vec osvestila u prvom momentu.Kako kaze Robert.Opusteno.I ja imam jos toga sto treba da osvestim u svojim karmickim dugovima.Slusam,polako skupljam delice,ali jos nisu svi slozeni,nekako slika nije u potpunosti jasna.Kad se prikaze prava slika dodacu svoje otkrivanje.Hvala hvala hvala

 3. Hvala Gordana na podjeljenom iskustvu🧚‍♀️🧚‍♀️

 4. Hvala Gordana, sretna sam sto ste i vi dio mog zivota….💖

 5. Hvala! Hvala! Hvala!
  U ime Oca, Sina i Duha Svetoga neka vizija s neba postane moja java!
  Hvala!

 6. Hvala Gordana na podeljenom iskustvu ❤ svako nase podeljeno iskistvo znaci svakome od nas…

 7. Hvala na podeljenom iskustvu ♥

Ostavite odgovor