Prethodni život po Svetlećem telu i FNS – Liljana M. Dončeva 25.03.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Liljane Milčevske Dončeve:

Jedan od predaka ove osobe je živeo na teritoriji Afrike, u vreme kada je bilo aktivno nekoliko vulkana, i gde je bilo verovanje u biljke, u životinje i u zvezde. Naviknut na razne erupcije nekoliko vulkana, je svakog dana prilazio na daljinu na kojoj je udisao otrovna isparenja ne shvatajući da mu tako ističe i onako kratki život… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Liljane Milčevske Dončeve:

Ovo moje iskustvo koje želim da prenesem, a uključuje moj dosadašnji životni put kao i kazivanje za pretka po ST i FNS, je u znaku zahvalnosti, poštovanja i poniznosti prema Celom kosmosu-Stvaraocu, Duhovnim energijama, Arhanđelima…., svih nasim uciteljima, kako i naravno Robertu za njegovu bezuslovnu ljubav …

U jednom, Hvala svima sto smo zajedno na ovom duhovnom putu i sto ste usli u moj zivot….

Nedavno, je bilo kazivanje za mog pretka po Svetlecem telu, koji je ziveo davno u doba vulkana u Africi…Bio je fasciniran sa vulkanima i svaki dan je posecivao te vulkane i svom plemenu prezentirao HRABROST; neznajuci da mu svaki dan slabi kvalitet zivota, t.j obolenje pluca i sinusa. Svoj zivot je zavrsio kada ga je uzareni kamen u blizini vulkana udario i razbio njegovu glavu, THE END… sve receno. Iskreno, ja prvo sam primila vest sa smehom, dosao mi je onaj film komedija “Bogovi, su opet pali na teme“, toplo preporucujem. Kada je ta euforija od smeha završila, kazem sebi „Haloo Lile ustaj pa to si ti hiihihiih“ , au dodje ono, a sada odakle da se pocne ovo…

Ajde, skini te iluzije vec jednom, da se ne vrtimo u krug…okejjj – kažem sebi. U mojoj sadasnjosti, beli drobovi opisuju moju TUGU, nemogu da se setim od kada imam tugu na grudima kako se kaze, tako tužno dete, koje u vecinom slucajevima je bilo velika plačka, ama bukvalno i za reklamu na TV da plačem. Udari mene i tuga i ljubav, ma onako i za radosne momente da pustim suzu. Dalje, kao dete, posto nisam puno pričala, moji izraz je bio preko slikanja, nekada sam znala da uradim 7 crteza na dan. Sve tako, kada su mi jednom presekli krila – Moj otac mi je sve pocepao na parče, kaže on: –Treba da ucis, od ovog nema para. Pa, svirala na klavir, a ja nemam HRABROST za nastup, nisam otisla na taj moj solo i raskrstila sa muzikom. Paralelno sam pjevala u horu, glas mi izmutirao u pubertetu itd. Karmički dug, da kazem tako ili toksično sećanje (mog pretka koji je poginuo sa uzarenim kamenom po glavi), se aktiviralo u 6 godini, gurnuli su me sa drugog sprata zgrade, imam taj rez na lobanj ali bilo je blagooo. Hvala, hvala, hvala.

Ima nesto sto me oduvek pratilo, to je bila vera u Boga, neka bude i u nesto kako ko zeli t.j da nesto postoji, često sam išla u crkvu sa mojom bakom i molitva „Oce nas „mi je bila kao Amin, tada kada sam je uradila nekoliko puta zaboravila sam na tugu, bar sto se kaze na tren. Dodje taj famozni pubertet moja tuga je postala jos jača, auuuu evo osveščivanje –moji sinusi (BES), ja sam bila ko onaj -Bik u areni prštim od ljutnje, rasplačem se pa utešim se. E sad, najiskrenije upoznam se ja i sa smehom – vratim se ja u sadasnji momenat i tako mi je bolje, to je ta moja pozitiva koja pravi reset na sve ili da ne kazem delete. Hvala, hvala, hvala DE su me čuvale, inače sa takvim nervnim sistemom sreća sto sam i sada tu gde jesam.

RADOZNALOST kod mog predka, u sadasnjosti mogu da je osvestim kao na primer- omiljene nauke su mi bile biologija, geografija, jezici. Imala sam aj da tako kažem želju, da proizvedem hranu na neki jeftin način koja če biti zdrava, ovo ču pod znak navoda. Ovo me je oteralo da postanem Magistar nauke, čije zanimanje je kvalitet i bezbednost hrane…….  Razbudim se ja jedan dan iz te iluzije, nije TO TO, kako da u ovom materjalnom svetu budes nežan sa potrosačima da ih štitiš a pri tome da ti se zgolemi potrošnja te hrane, da ne oštetiš planete, svih bića na njoj, a da uradiš bez da daš puno novca i plus da im preneses značaj proizvodnja zdrave hrane biznismenima??????? E sad moram da se nasmejem sebi, hhehehheheh.. Dosla do nivoa, da imam pare, svoj biznis, a toliko nesrećna nemogu da opisem to kako ti taj biznis svet ispije dusu, da praktički kao i da je nemaš. E opet, Hvala DE , ubrzo je došao dan – oprostim se ja –Dajem, ja cjelu firmu partnerici, uzmem lap top i printer i odem, ne snalazim se ja u tom biznis svetu…To je bila radoznalost iskorisćena u materijalnom svet……

Radoznalost u duhovnom svetu je nastala eto da kazem preko vere u hriscanstvo, molitva u crkvi i mojih lucidnih snova ( ispadala sam iz tela do moje 21 godine..) sta ima, ko sam ja, ko me drzi još zivu uskraćeno želja za istinom. Kada sam kod kuce pričala „ispadam iz tela i vidim sebe kako spavam i lebdim na plafonu“ , ni je imao ko da mi pojasni i tu se pojavio onaj strah od tame, koji mi je pravio napad panike, pa krajna faza anksioznost. Etooo, ima još, šalim se. Ali, htela sam da opišem sebe t.j kako bi prenela nekakvo znanje za moje devijacije, a kako ako prvo ne upoznate glavni lik – JA. Eto, sada znate koliko sam ja naštetila planeti i celom zivom svetu na njoj, koliko emocije i mentalno duhovna nehigiena oštečuju prvenstveno nas same, ja sam bila i u stanju da mi je želja bila i da napustim ovaj svet, pošteno je tako. Hvala im DE, i da ovaj put radoznalost -Potraga za istinom, me je dovela na pravi duhovni put prvo do Reikija, pa do Lepote duhovnog Razvoja gde moja radoznalost za duhovnost jos traje hvala, hvala, hvala..

I tako radim ja meditacije od Lepote duhovnog razvoja, Svetu Trojicu i nedavno kazivanje EO je bilo: Pravi školski primer za podizanje FNS 99,30, dok moje svetlece telo, pratilo je 218 predaka, od kojih dvoje prosvetljene osobe, a S.T nisu sazrela. AU, HVALAAAAAAAA, kako ne biti pred sve zahvalan, a i plus kad ti Ceo Kosmos kaze ako ne radis meditacije za 0,10 svake nedelje se namaluje FNS, kakva tolerancija pa dobro malo li je. E sta reci, osim HVALA iz dubine moje duse mome predku, svim mojim precima, HVALA celom kosmosu sto mi je dao sansu da skladno mojih mogucnostima uradim bar nesto za sebe da budem bolja, humanija i tolerantnija osoba da uradim nesto za moje predke, Planetu zemju i sva ziva bica. Hvala ti Roberte za svaku prenesenu istinu iz kosmosa, meni je pomogla do plafona sta se kazee. Hvala dragi moji sto citate ovo, stojim odgovorno za sve izrečeno, ja imam puno za raditi i činjenica je da smo zajedno jaći, svaka vasa iskustva i prenesena istina meni leče dusu, u jednom ja htela bi da zamenim ona rečenica :“Čovek , čoveka je vuk sa „Čovek, Čoveku je lek“, hvala vam za to i hvala sto ste uvek tu i što imam kome ispričati.

P.S Ovo je bilo u kratko, sorry

Sa postovanjem L.M.D

SADA, OVDJE I ZAUVEK ŽELIM DA MOJE MISLI I DJELA BUDU UVJEK U SKLADU SA VOLJOM STVARAOCA
HVALA ZA SVE STO IMAM, STO SAM IMALA I STO CU IMATI
PRIHVATI, PRIMENI I ODPUSTI,SLEDEĆE JE-….Hvala sto citate ovo, a kao jedan dar koji zelim da spodelim sa vama, to je moja prva aktivacija nije jos proučena, hehehhehe.
IZ O-TE DIMENZIJE AKTIVIRAM PORTAL 726, U IME VISIH CILJEVA ZA DOBROBIT CJELE PLANETE I SVIH ZIVI BICA NA NJOM,HVALAA I ZA OVO, INAČE JE BILO U SNU, NEMOJ MI ZAMERITI JA SAM BAŠ POČETNIK.HVALA ,HVALA,HVALA.

Liljana Milčevska Dončeva 25.03.2020.

12 komentara

 1. Prelepo Liljana…hvala što si podelila ovo sa nama…Hvala, hvala ,hvala…

 2. Hvala Liljana,toliko divnih opisa toliko ste me raznezili i samo dali dokaz.Rada rad rad na sebi donosi rezultat…hvala hvala hvala

 3. Hvala Liljana, divno…sve si osvestila i preokrenula <3

 4. Hvala draga Liljana za tvoje postojanje i sto si usla u moj zivot…..💖💖💖

 5. Ti BLAGODATAM 😇.Iskreno i so emocii.So tebe sum sister Te Sakam ❤❤❤

 6. Hvala Liljana… prelepo iskustvo ♥♥♥

 7. SvetlanaM2020

  Хвала, хвала, хвала

 8. Hvala Ljiljana na ovako lepom i iscrpnom podeljenim iskustvu.Iz svakog kazivanja svih nas koji ucestvojemo u Lepoti Duhovnog Razvoja uvek ima nesto novo da spoznamo ,a svako od nas kad podeli svoje spoznaje oseti olaksanje i srecu sto je mogao da to sa srodnim dusama podeli.Hvala Ti Volim Te.

 9. hvala Liljana na iskustvu…i meni je bila više puta želja, da napustim ovaj svet, i moje misli su i danas često negativne… 🤍🤍🤍 hvala LDR da sam danas ono što jesam, mnogo bolja osoba, a još uvek sa mnogo mana…trudim se da budem bolja, tolerantnija osoba… 😀

Ostavite odgovor