Prethodni život po Svetlećem Telu – Igor Milošević 15.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Igora Milošević:

jedan od njegovih predaka je bio pripadnik Ku klux klana, koji je otvoreno širio mržnju prema crncima, prema svima onima koji su bili pripadnici drugih vera, drugih uverenja. Kod tog predka, ta mržnja je išla do granica da je učestvovao u nekoliko pogubljenja crnaca koje je njihov klan osudio… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Igora Milošević:

Dragi

Hvala, hvala , hvala, hvala…..

Po kazivanju energetskog oblaka jedan od mojih predaka bio je član klu klux klana (kkk) I učestvovao u zločinima nad pripadnicima črnačke rase. Živim sa devojkom i njenom 10 god. ćerkom čiji je otac crnac poreklom iz Amerike. Detetu je bilo teško da me prihvati. Da bi mi napisala pismo pre nekoliko dana I zahvalila na svemu, ukratko prihvatila kao oca.

Moja devojka je primetila promene na meni i zainteresovana je za Lepotu duhovnog razvoja, ali problem je jezik: Ona govori španski, nemacki i engleski,…Molim za savet.

Hvala, hvala, hvala………

Igor Milošević 15.02.2020.

11 komentara

 1. Divno Hvala Hvala Hvala 💖💝💖🌎💝💖💝🎁🎁🎁

 2. Hvala na ovom divnom iskustvu…Na pravom smo putu, putu istine , ljubavi, toleranvije, sreče….to je LDR

 3. Hvala Igore, kako DE i Energetski Oblak znaju sve nashe zivote. Uvek me zadive nashe spoznaje.Kad si na ovom putu, doci ce reshenje. Hvala Ti.

 4. Hvala 💖
  Kratko i jasno…
  Eto kako DE brzo reaguju…
  Lepota Duhovnosti…
  Hvala Robertu…i svetu kosmosa💖💖💖

 5. Hvala Igor za ovo iskustvo.. ostao sam bez reci 🙂

 6. hvala Igore.Sva sam se najezila od ovog svedocanstva…Sve ce DE namestiti kako je najbolje za sve vas.Hvala hvala hvala

 7. Snezana Dobrosavljevic

  Dragi Igore hvala za lepo iskustvo…Radi ti na sebi a Duhovne Energije ce naci resenje za sve…Hvala,Hvala,Hvala…

 8. hvala, lepo iskustvo…
  za sada je najbolje da joj vi prevodite, i molite Boga, da se Robert što pre pokrene na englesko tržište 😀 energije svakako rade 😀

Ostavite odgovor