Prethodni život po Svetlećem Telu – Ivana Barac 18.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Ivane Barac:

Jedan od predaka ove osobe je bio iz loze poznatih Tarabića, koji su imali urođene vidovite sposobnosti. Genetski kod Loze Tarabića se mutirao, zahvaljujući energetskim delovanjima na pordučju Kremne i on je pomogao celoj Lozi Tarabića, da sa velikom preciznošću pogađaju prošlost i budučnost osoba koje su bile zainteresovane za tako nešto… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Ivane Barac:

Pozdrav za sve članove grupe Lepota Duhovnog Razvoja! Ovo vam je moja skromna priča vezana za kazivanje Energetskog Oblaka za moje svetleće telo.

Kaže EO:
Jedan od peradaka ove osobe je bio iz loze poznatih Tarabića, koji su imali urodjene vidovite sposobnosti. Genetski kod loze Tarabića se mutirao zahvaljujući energetskim delovanjima na području Kremne i on je pomogao celoj lozi Tarabića da sa velikom preciznošću pogađaju prošlost i budućnost osoba koje su bile zainteresovane za tako nešto. Ovaj predak je bio jedan od najuticajnijih iz loze Tarabića pa je njegova reč važila za svetinju, zbog čega su mu dolazile mnoge osobe da im baš on bude svedok za dogovore, obećanja, trgovine i drugo. Jedan od najznačajnijih predskazanja koje je prorekao je bio prvi i drugi svetski rat kao i ustoličenje jednog istinskog božijeg čoveka na nivou cele planete. Umro je u dubokoj starosti sa rečima koje su mu bile poslednje, NEKA JE BOG U POMOĆI LJUDSKOJ RASI. To je preporuka da ova današnja osoba izgovara svakodnevno, NEKA JE BOG U POMOĆI LJUDSKOJ RASI.

Nisam uživo pratila radionicu (15.02.2020.) jer sam u to vreme bila na poslu. Sledeći dan me bolela glava, ceo dan. Pustila sam radionicu neznajući da ću biti pomenuta. I zaspala sam vrlo brzo. Posle nekog vremena opet pustim radionicu i taman pred kraj kazivanja o Tarabićima me prekinu gosti. Frka i galama. I treći put uveče pustim radionicu, nastavim samo ali propustim deo gde Robert kaže “a to je predak Ivane Barac “. Ležim na krevetu sa nogama podignutim uz zid (Ja tako često meditiram) ali ovaj put stavim ruke iznad glave i kažiprstom i palčevima napravim osmicu, pojma nema zašto…. slusam… i čujem “neka me svetleće telo Ivane Barac isceli u skladu sa svojim mogućnostima. Ufff kako sam skočila! Evo meee! Vraćaj snimak, traži, slušaj. I shvatim. Moje svetleće telo je pratilo jednog čoveka iz loze Tarabića. Upravo su mi krenule suze od neke miline i ljubavi…
Prvo što sam pomislila kako, šta… ali odmah sam se setila mojih snova. Mnogo puta mi se desilo da sam nešto sanjala i da se to ostvarilo. Pre desetak godina sam sanjala da su uhapsili jednog mog drugara, i u čudu pričala san drugarici. Posle samo nekoliko sati ona me nazvala i javila mi da je drug Mića zaista sinoć uhapšen. Ja i sada vidim san, Miću sa lisicama na rukama kako ga guraju u kombi. U tom periodu sam sanjala da su nam poslodavci podigli platu. I ja san ispričam kolegama, da bi menadžeri posle nekoliko dana javili o povišici. Sećam se da me kolega nazvao i rekao “lažeš veštice da si sanjala, znala si”… i tako. Bilo je raznih snova i ostvarenja istih. Dešava mi se da mi se osoba koju dugo nisam videla samo pojavi negde, ne mogu reći u mislima, ne znam koja je to dimenzija, kao neko proširenje svesti… i ubrzo sretnem tu osobu. Sada je sve jasnije i logičnije posle ovog saznanja. I ne moram više da se čudim i potiskujem takve stvari, već ću da ih zapisujem i slažem puzle. Srećan sam i zahvalna! Posebno mi je drago što je EO izabrao ovog pretka. Mislila sam da će to biti neki ubica, razbojnik ili neki mučenik kome su poubijali sve drage ljude pred očima, jer sam prepuna strahova. A kada pomislim na ovog “djeda” sunce me ogreje!
Pre par nedelja mi se pojavio lik nekog starijeg čoveka, sa brkovima i velikim ušima, tamne kose, visok. Možda je to moj Tarabić, ko zna….

A rečenica “neka ti je Bog u pomoći” mi ide iz srca celog života.
I tako…
Pre svega želim da se zahvalim Zoranu Radoševiću, koji mi je u ovom životu i guru i prijatelj i roditelj, divna duša koja me je pre 3 godine uputila na LDR, a LDR mi definitivno menja život na bolje u svakom pogledu . Hvala ti genije, izvini što sam te prozvala, volim te!
Hvala našem Robertu što je takav kakav je!
Hvala svim članovima grupe LDR!
Hvala DE za svu pomoć!
Hvala Ocu našem za sve!
A ja ću se truditi da što češće izgovaram NEKA JE BOG U POMOĆI LJUDSKOJ RASI! 😊💚😊💚😊💚😊💚😊💚😊💚😊

Ivana Barac 18.02.2020.

3 komentara

  1. SvetlanaM2020

    Хвала, хвала, хвала, поздрав

  2. Snezana Dobrosavljevic

    Draga Ivana hvala na divnom uskustvu…Hvala,Hvala,Hvala…

Ostavite odgovor