Prethodni život po Svetlećem Telu – Jovana Miljković 29.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Jovane Miljković:

Jedan od predaka ove osobe je bio blizak saradnik Josipa Broza Tita, u mestu gde je on rođen, gde su se zajedno školovali. Družili su se, i nakon njegovog priključenja pokretu otpora gde mu je štampao reklamni material za propagandu i pripremu otpora 2.svetskom ratu. Josip Broz je u njega imao ogromno poverenje i nikada nije sumnjao da će ga baš on izdati, kada ga budu uhvatili nacisti, pa je tako Josip Broz samo srećom izbegao atentat… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Jovane Miljković:

Da se I ja oglasim povodom kazivanja o pretku po mom Svetlecem telu. Kako je Robert rekao, moj predak je bio drug jos od detinjstva Josipu Brozu Titu, saradjivali su godinama I Tito je u njega imao poverenja. Medjutim kad su ga uhvatili Nacisti izdao je Tita al je on ipak cudom uspeo da prezivi atentat a mog pretka su Nacisti svirepo ubili.
Bas mi je bilo cudno otkud bas ja u toj prici I to jos kao Titov prijatelj. Oduvek mi je bilo iritirajuce sve sto ima veze sa komunizmom generalno a narocito sa Titom. Rodjena sam 86e pa nisam zivela u takozvanom Titovom zlatnom dobu a njegov lik I delo nikada nisam volela, uvek mi je ostavljao utisak prepredenog, ugladjenog foliranta koji bi izdao I najrodjenije zarad vlasti a ispalo je da sam ja njega izdala 🙂
Smesno mi je sto jednom prilikom kad smo neki film gledali na TV-u, I muz I ja smo u isto vreme prokomentarisali da bih ja odmah sve priznala I odala informacije da se nadjem u situaciji da neko krene da me muci.
Brojne strahove koje imam u ovom zivotu, a za koje realno nema osnova, pripisujem tom mucenju I svirepom ubistvu mog pretka od strane Nacista. Oduvek sam verovala da moji strahovi imaju veze sa nekim zarobljenistvom iz prethodnog zivota pa to moze biti to.
I primetila sam da svaki put kad krenem da guglam I istrazujem o Titu tj njegovim drugovima, ne bih li nasla informacije o mom pretku, uznemirim se I brzo umorim tako da mi nema druge nego da cistim pa ce valjda prave informacije doci do mene tj. ja do njih.
Hvala DE, hvala Robertu na kazivanjima I na svemu sto cini za nas, hvala svim ucesnicima, hvala svim Svetlecim telima na isceljivanju!
🤗😘😊

Jovana Miljković 29.02.2020.

3 komentara

  1. Hvala Jovana, bas je divno biti ovako zauzet sam sa sobom…..💖💖💖

  2. Hvala, za veoma lepo prikazano iskustvo♥

  3. hvala hvala hvala…naravno podatak u istoriji o ovom Vasem pretku ne postoji.Ja sam ucila istoriju o Titu kako su nam prezentovali…hvala hvala hvala…Neka DE pomognu svima koji zajedno cistimo energetsko smece u ime viseg cilja,za dobrobit cele planete i svih zivih bica na njoj a u skladu sa voljom Stvaraoca…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor