Prethodni život po Svetlećem Telu – Lidija Arnaudova 15.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Lidije Arnaudove:

ovo je osoba čiji je predak bio onaj mladić, koji je nehotice ubio najcenjenijeg indijanca u plemenu, neznajući da tako spašava svoj život. Nakon što su ga izgnali iz sela danima je tugovao razmišljajući i tražeći odgovor zašto se to desilo. Tek kada je saznao informaciju o pokolju nad njegovim plemenom, je shvatio da ga je Bog odredio za nešto mnogo veće… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Lidije Arnaudove:

Velika zahvalnost Stvaraocu, Duhovnim energijama, Energetskom Oblaku, Lepoti Duhovnog Razvoja i nashem Robertu. Zahvalnost svim Svetlecim telima koji ucestvuju ovaj februar, da zajedno osvestimo, oprostimo i da shvatimo koji smo doprinos,jedni drugima u ovom zemaljskom zivotu.

Slushajuci kazivanje EO o mom bitnom pretku po Svetlecem telu, koji je bio prognan iz plemena zato shto je nehotice ubio najcenjenog indijanca.Nakon toga shto su ga prognali, shvatio je da ga je Bog odredio za neshto mnogo vece. Taj indijanac je bio veliki poglavica Bik Koji Sedi. Probudilo se u meni secanje na moje detinstvo i moju povezanost sa Indijancima.

Zivela sam u malom gradicu (maltene selo) i decje igre su bile nasha svakodnevica u prirodi. Uvek sam u igri bila poglavica Indijanaca. sama sam pravila luk i strelu ( to je od dudinke zbog elasticnosti). Uzela bih noz i u dasku i isklesala bih pushku. Mnogo sam citala knjige, gledala filmove shto je bilo u vezi Indijanaca ja sam gutala. U jednu svesku zapisivala sam sva plemena, a onda e bih na geografski atlas trazila drzave i teritorije, u SAD koje pleme na kom prostoru je zivelo. Znala sam da su Sijuksi Oglali i Komanci naj ratobornija plemena. Tu su bili Navaho, Lakota, Shoshoni, Apaci. Razmishljala sam o njihovim obicajima, o vigvamima, Manitu ili Velikom Duhu.
Ali uvek me je bolela nepravda koje belce kolonizatori su cinili Indijancima. To je u meni izazivalo bes. Nisam mogla kao dete da shvatim zashto su ih ubijali,otimali zemlju, istrebljivali bizone, da nemaju hranu.

Taj dan 11.02. osecala sam da ce biti kazivanje o mom pretku i imala sam osecaj lakoce i radosti. To je trajalo za vreme radionice, a doshlo je josh i uzbudzenje, pa nisam mogla da spavam , pa gledala sam dokumentarac o Biku Koji Sedi i josh poveznosti. Josh su ga zvali i “plesac Suncu”. Ja godinama ustajem i gledam u izgrej suncu i radim vezbe, zahvaljujem se.
Priroda je moj zivot,priroda je zivot svih zivih bica”…..Molba , aktivacija, poruka u poruci…

Nisam uvek zivela u skladu sa prirodom. Imala sam teshke momente, zivotne situacije, borba u mom zivotu za slobodu i samostalnost. A, sad sam tu, na ovoj stazi da spoznam i saznam i prihvatim sa ljubavlju.
I polako slagalica se popunjuje. Priroda je ono Bozansko u nama. Izvor u nama. Ljubav u nama.
“Budi ljubav, jer samo onda bivash ono shto jesi” Bik Koji sedi.

Zelim da moje i misli svih ljudi na planeti budu uvek u skladu sa voljom Stvaraoca.

Lidija Arnaudova 15.02.2020.

14 komentara

 1. Hvala Lidija, sita se nakijah dok sam čitala tvoje kazivanje, predivno 🙏❤️🙏 Uvek sam se divila tako moćnom narodu u svakom smislu…Hvala ❤️ hvala ❤ hvala ❤

 2. Divno. Hvala Hvala Hvala 💖💝💖🌎💝💖💝🎁🎁🎁

 3. Hvala Lidija. I ja sam volela knjige o Indijancima. I sve sto si nabrojala i meni je bilo bolno i neshvatljivo. Secam se da sam imala svoj bor u parkicu i svaki dan sam posle skole bila na svojoj grani i ponavljala:’Moj cuku,cukun,cukun…deda je bio indijanac”. Bila sam fascinirana njihovim zivotom i vezanoscu za prirodu. Sigurna sam da je i moje ST imalo iskustvo na tom kontinentu. Svi smo mi povezani.

 4. Hvala Lidija za podeljeno kazivanje,podsetilo me na moje detinjstvo ,i ja sam citala romane i gledala filmove o indijancima .Posebno sam volela price o poglavici Bik koji sedi.Obozavala sam njihov zivot u prirodi,a bila zalosna kada su ih belci ubijali i proterivali iz njihovih logora.Drago mi je da si osvestila jedan zivot tvog pretka po Svetlecem telu.Hvala Duhovnim energijama,hvala dragom Rbertu.Hvala Svetlecim telima svih ucesnika u februarskim meditacijama na isceljujucim seansama za sve nas.Hvala…Hvala..Hvala…

 5. Hvala Lidija..Posebna osoba si sa čistom dušom! ♥♥♥

 6. Snezana Dobrosavljevic

  Hvala draga Lidija za ovako lepo iskustvo…Hvala,Hvala,Hvala…

 7. Hvala,hvala,hvala, za sve…..💙

 8. Blagodaram Lidia.Ne znam zošto no nekoi kazuvanja meğu koe i tvoeto mi beše kako da sum gledala film.Blagodaram…..

 9. hvala hvala hvala…Hvala Lidija.Zaista impresivni podaci i iskustvo zivota.Nasa ST su svasta prosla,naucila,odradila,unistila i stvorila…Hvala im za svaki zivot koji su pratili.Hvala sto nam za makar jedan segment svog zivota daju mogucnost da ispravimo i ocistimo…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor