Prethodni život po Svetlećem Telu – Lidija Ivković 13.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Lidije Ivković:

Predak koji je pratio ovu osobu je bio zaljubljenik u paunove i njihovu mogućnost da se transformišu u prelepe boje koje je bilo teško i nacrtati. Znao je da imitira, oponaša, da prića sa svim vrstama paunova. Nesvestan da je on jedan od retkih koji je bio… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Lidije Ivković:

Slusam sinoc o svom pretku po svetlecem telu :” moj predak je bio zaljubljenik u paunove, opcinjen njihovom lepotom, sposoban da komunicira sa njima neznajuci da je njegov predak imao inkarnaciju kao paun…Grupa ljudi je dobila zadatak da prodje kroz zivotinjsku inkarnaciju da bi mogli da na najbolji nacin pomognu svim zivotinjama. Iako je predak imao zrelo Sv. telo deo tog tela je prosao kroz tu inkarnaciju da bi osobaogla tako da jos brze napreduje…”prvo zbunjenost …da bih onda polako pocela sa shvatam otkud moja povezanost sa zivotinjama. Dok bih setala psa, sve vreme bih pricala sa njim,posmatrala ga, divila mu se, pevala uz reku gde smo najradje setali.

Macka mi je sama dosla…popela se na terasu prvog sprata uz stablo i momentalno se ponasala kao da je ovo njena kuca i nonšalantno se uselila. Par gugutki vec godinama mi dolazi i jede iz ruke ( netipicno za divlje,nepoverljive gugutke)…Kad bih u nekom dvoristu videla psa na lancu -tuga i razocaranje sto neko tako čuva ”
zarobljenika.”

Moji prijatelji znaju da najcesce pricam da smo svi jedno, da smo svi povezani, mi, zivotinje, biljke pa mi na to kazu “ti bi trebala da živis u nekoj komuni 😃“Takva mi je i poruka dosla od DE: ” Svi smo povezani, sve je jedno, sve je Bozja karika”.
….Hvala Roberte za ovaj neberovatni uvid ❤️❤️❤️Hvala DE ❤️❤️❤️nadjoh i simboliku paunova: duhovnost, vitalnost i besmrtnost.

Lidija Ivković 13.02.2020.

7 komentara

  1. Divno Hvala Hvala Hvala 💖💝💖🌎💝💖💝🎁🎁🎁

  2. Snezana Dobrosavljevic

    Svi smo povezani,svi smo jedno,sve je Bozija karika…Hvala,Hvala,Hvala…

  3. Hvala Lidija..kako ja samo volim zivotije.Oni su moja karika.Hvala na pideleno iskustvo…HVALA hvala hvala hvala hvala hvala..

  4. Hvala,hvala,hvala Lidija..predivno.I ja sam se ovdje nasla u vasem iskustvu. Toliko osjecam zivotinje, da me cesto njihova bol zaboli……..💖🙏🙏🙏💖💖💖💖💖.Imam osjecaj da im nesto dugujem, pa se cesto i za njih molim…..

  5. hvala Lidija.Eto koliko Svetleca Tela nasih predaka donose istinu u nasim sadasnjim zivotima.Hvala hvala hvala

Ostavite odgovor