Prethodni život po Svetlećem Telu – Maja Kerkez 07.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Maje Kerkez:

jedan od Majinih predaka je bio jedan priznat detektiv na teritoriji Amerike, koji je rešavao slučajeve gde je policija tapkala godinama u mestu. Njegova potpuna posvečenost tom poslu mu je donosila rezultate kao i veliki novac, za sve slučajeve što je rešio. Prilikom zahteva jednog klijenta, za pronalaženje njegove žene je uspešno rešio sa tom razlikom, da se žena zaljubila u svog nalazaća. Ljubomorni muž jih je oboje ubio … Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Maje Kerkez:

Prvo da napomenem, Robertu sam pisala veceras, da od jutros sam imala bolove u gornjem delu ledja, i kako su sati prolazili bilo je sve jace. Da li je moje svetlece telo ozvanjalo za ,, O napokon”. Posto sam mu pisala da uzivam da sve molim za ova 3 dana i da li je mozda zbog ciscenja. Onda je sledila radionica i kako je pricao, osetila sam da sam ja, posto je danas i 7-i ( koji oznacava moj pravac, i slike balona ), kad gle on me prvi spomene ( a 1 je moja misija, nije slucajnost ) 🙏

Moj predak je bio priznat detektiv koji je uspesno resavao slucajeve na teritoriji Amerike gde je policija godinama tapkala u mestu. Bio je posvecen poslu gde mu to donosilo velike rezultate i novac,i na zahtev klijenta da mu se pronadje zena, uspesno je resio. Medjutim ona se zaljubila u pronalazaca, gde je ljubomorni muz ubio nju i njega.

Cesto mi muskarci govore da sam detektiv, jer zaista nikad se nisam smirila dok nisam saznala istinu. Secam se kako sam stalno imala sliku( osnovna skola ili srednja) i pitala sebe,, Majo, kakva ces ti biti u sledecem zivotu, koji pol ces imati”, ja sam znala da necu umreti, i nije mi bilo logike da zivimo i idemo na posao, mucimo, da bi umrli i nikom nista. Prosto mi tu nije bilo logike, niko mi nije slusao za ono sto mi nejasno, krenula sam u istrazivanje po fejsu. Nasla sam video koji glasi sta je sa dusama koji izvrse samoubistvo, u majcinoj utrobi, a sta prirodnom smrtcu. Uvek sam osetila u raznim okolnostima da nesto nedostaje i uvek sam istrazivala do istine. Nikad nisam volela da stvari ostavljam neresene i ono sto volim uvek se maksimalno posvetim kao sad i na poslu.

I sad sam priznata i sve ide da bude najsavrsenije, jer ne moze drugacije, nesto se izmakne u poslednji cas i ne bude nista od toga. Kad god sam krenula sa nekim muskarcem kao prijatelj, pocnem da mu pomazem, savetujem, pruzim ruku, uvek su se zaljubljivali u mene, i to mi jako islo na zivce. Isto tako nikad nisam bila pristalica prevara, uvek sam osetila kako bi trecu osobu bolelo to saznanje, a pogotovo sa osobom u braku, za mene bilo zabranjeno razmisljanje. Nisam htela da ih povredim, jer su kao drugovi divni, a nisam zelela da budem sa njima i nikada nisam mogla da nadjem resenje kako da izvedem da ostanemo drugovi i da me prestanu gledati kao zenu, jer su kretale od njih uvrede i jako ruzne reci, pa cak imam i sada jednu osobu takvu koja se nakacila na mene. I uvek sam govorila da mi dodje da se iskrnavim najstrasnije da im budem ruzna, zaista to nisam mogla podnositi. Mislim da tako majka se ne zakaci na dete. Pocela sam jako da bezim o tih stvari, jer ne znam da nadjem pravu odluku da to resim na najbolji nacin. Od malih nogu sam osecala da sam nesto posebno, i osecala da cu raditi neka cuda, i velike stvari, a znam sad zbog i cega mi dolazilo, jer su mi prekinuli misiju, i taj ludacki osecaj.

Znam i to da su mi radili i pokusavali podmetati ljudi noge kako u emotivnom odnosu, poslovnom i prijateljskom. Sad razumem zasto. Jedva cekam molbe i aktivacije da radim da ocistim karmicka zaduzenja. I nikad nisam volela i izbegavala sam da mesam emocije i posao ( u prevodu privatno i poslovno). Hvala ti Roberte za aktivacije, sad razumem moju potrebu pomaganjem, usrecivanjem drugim, kao i zaljubljivanju muskaraca u mene zbog nekih bezazlenih pomoci. Izvinjavam sto sam se raspisala, ali volim fino da pojasnim 🙏❤️

Maja Kerkez 07.02.2020.

6 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala ❤️❤️❤️

  2. hvala hvala hvala…Aktiviram ispravnu percepciju sa ispravnim odlukama u skladu sa voljom Stvaraoca…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor