Prethodni život po Svetlećem Telu – Martin Mitevski 08.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Martina Mitevskog:

na teritoriji Afrike je živeo predak ove osobe koji je izučavao divlje životinje i njihovu prirodno okruženje. Nije imao strah da sa najveće blizine izučava lavove, geparte, slonove, nosoroge, hijene. To je radio i noću i danju kako bi ušao u suštinu života divljih životinja. Jedne noći kada je usled umora zaspao… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Martina Mitevskog:

Hvala Robert na sav tvoj trud i usmerenje koje dajes nama, koje je nama od velikog znacaja. Veoma mi se dopao tvoj uvod danasnji, inspirisan time ako mi dozvolis ja bi to srocio u jednu parabolu, jer jako volim da pisem i govorim u parabole.
“Nahrani coveka ribom, i bice nahranjen za taj dan. Nauci ga da lovi ribu, i bice nahranjen za ceo zivot”

Imao sam osecaj da ce biti moje kazivanje ovaj dan i prije kazivanje sam bio jako uzbudzen i srce mi je lupalo veoma jako. Jednostavno nisam imao kontrolu nad sobom i nisam znao kako cu da reagiram. Svetlece telo sam osetio kao oklop mog fizickog tela sa strane, kao neka blaga naelektrizirana struja koja vibrira. Veoma prijatno custvo. Sto se tice kazivanja mog svetleceg tela ja sam ranije vise puta probao da uspostavim kontakt telepatski sa zivotinjama i komuniciram sa njima, a sad i znam od kud to. Jako volim da se grlim sa tigrovima i lavovima i kad smo bili sa suprugom na Baliu zeleo sam puno da idem da sretnem tigra i zagrlim ga ali nisam imao te prilike. Zatim sam zeleo da idem na sela i uspostavim kontakt sa vukovima. Kasnije sam zeleo kontakt sa buvovima. Kad sam se upoznao sa ucenje Daskalosa, dopala mi se jedna veoma dobra meditacija sa goluba. Prije spavanja sam radio vizualizaciju belih goluba i stvarao pozitivne elementale i poslao bi ih u kosmos da pomognu tamo gde treba. Zadnji put sam to radio za Irak.

Moram da priznam da sam malo zbunjen ali posle dobrog sna uzecu alate koje sam dobio i nastavicu moje putovanje prema kuci. Tamo odakle smo svi dosli. To zelim svima koji su u duhovnom razvoju. Hvala svima od srca i nek vam bude put osvetljen Bozjom svetloscu prema kuci.
💙🕊💙🕊💙🕊💙🕊💙🕊

Martin Mitevski 08.02.2020.

11 komentara

 1. Martin Mitevski

  Neka ljubav transformise sve moje strahove, ovde, sada i zauvek

  Noc i dan su balansi potrebni za zivi svet

  💙🕊💙🕊💙🕊💙🕊💙🕊

 2. HVALA HVALA HVALA🙏🙏🙏

 3. Hvala Hvala Hvala ❤️❤️❤️

 4. Hvala ti 🧚‍♀️💓

 5. Hvala Roberte, hvala Energetskom Oblaku, hvala svim Svijetlecim Tijelima…..

  Hvala Martin, na podijeljeno iskustvo. Osjetila sam jaku tugu kod vaseg iskustva. Obozavam zivotinje a i plasim ih se.💖

 6. Hvala Martine za ovo divno svedocanstvo i dokaz koliko nasa Svetleca Tela zaista u ovom zivotu nam daju putokaze…hvala hvala hvala…Nista se ne desava slucajno,kao ni svu povezanost svih nas ucesnika u LDR,jer sa razlogom smo zajedno.Duhovne Energije su sa najboljom namerom povezale sve nas,kao i sve one koji ce doci.Hvala hvala hvala…U toku kazivanja Roberta na radionici sam osetila znatizelju za pretka,jer ja inace obozavam te velike zivotinje,tigar,leopard,slon,nilski konj,nosorog i sigurno da je i moj neki predak imao neku vezu sa njima,kakvu?videcemo…hvala na kazivanju koje ste Vi izneli,i nadam se da ce te uspeti da otklonite uz molbe svih nas koji ponavljamo aktivacije,da resite karmicki dug…hvala hvala hvala…na taj nacin resavamo i mi svoje dugove…hvala hvala hvala

 7. Hvala Martine za podeljeno iskustvo.Drago mi je da ces resiti neke probleme u ovom zivotu ,vezane za nasledjenu karmu od ovog pretka po Svetlecem Telu .Hvala Tvom Svetlecem Telu za isceljujuce seanse koje smo dobili.

Ostavite odgovor