Prethodni život po Svetlećem Telu – Martina Kočevar 12.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Martine Kočevar:

jedan od predaka Martine Kočevar je bio pastir na alpama Švajcarske. Rođen prelepoj prirodi do 20 godine pomažući roditeljima nije imao priliku upoznati stres jer su se dani provodili u čuvanju i ispaši domačih životinja, čistom vazduhu, čistoj izvorskoj vodi. U 20. godini njegovi roditelji su bili zatrpani u jednoj lavini gde je on ostao potpuno sam sa svim domačim životinjama… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Martine Kočevar:

PASTIR, 9. 2. 2020.

Prepoznala sam ga u razgovoru sa Svetlećim Telima u nedelju 9. 2. 2020, na dan kad je pre 32 godina moja baka »otišla kući« (tako kažu indijanci, kad neko umre). Patila je ceo život jer je rano u ratu izgubila muža i ostala sama sa troje dece. Jedna od njih je bila moja mama.

Moja mama i tata su me jako voleli, a u braku nekako nisu bili sretni.

Tri dana sam mazila mog pastira i se mu zahvaljivala za sve što mi je preneo u ovaj život. Prvo sam mu zahvalna, da volim prirodu i planine i sve životinje. Zahvalna sam mu da me vodi i da znam šta je život bez stresova. Imam duge periode kada me nijedan stres ne dodiruje. Zahvalna sam mu da sada znam zašto ne volim da bilo komu kažem zbogom, zašto me boli kad me neko iznenada napusti, zašto me boli kad me neko ignoriše.

Kao 12-godišnja devojčica sam se zaljubila u dečka sa druge države. Bili smo sretni u prvi ljubavi nekoliko nedelja. A nešto se desilo i on se vratio kući bez objašnenja. Patila sam dugi niz godina. Njega sam srela pre 15 godina i ga jako zagrlila. Bilo je sretan u drugom braku. Godinu dana kasnije »otišo kući« zbog lošeg srca.

U srednjoj školi nisam pronašla sreće u ljubavi, a ne i na koledžu. Uvek sam ostala ranjena i u patnji.

Kasno sam se udala i imala porodicu.

Uvek sam pomogla ljudima u teškočama, nekima i pomogla spasiti život (među ostalom troje deci). Bila sam divna mama svojoj maloj deci in prekrasna tetka drugoj deci iz okoline. Svuda sam ih vodila.

A u meni je uvjek bio prisutan velik strah da ću nekog gubiti da će »otići kući«.

Samo dugogodišnji rad (preko 30 godina) na sebi me spašavao da nisam podlegla različitim pritiscima i tražila rešenja za probleme u alkoholu i antidepresivima.

Mnogo prošlih života se mi otvorilo prije slušanja meditacij na LDR. Radujem se da skroz meditacije dobijam alate i radim sa njima kad sam sretna i kad mi je teško.

Hvala Duhovnim Energijam, hvala Svetlećim Telima, hvala Energetskom Oblaku, hvala Svetim Znanjima, hvala Robertu, hvala Nini, hvala vam svima na tom putu iskrenosti i istine. Rada vas imam.❤️❤️❤️❤️

Martina Kočevar 12.02.2020.

10 komentara

  1. Hvala hvala hvala Martina.Jos dok sam slusala kazivanje Vase Svetleceg Tela preko Duhovnih Energija i Roberta,osetila sam neku dozu nelagode,ne mogu reci straha,ni tuge,ne nzma sta?ali drago mi je da dugo cistite i otklanjate karmicke dugove i devijacije Vasih i svih nasih predaka…hvala hvala hvala

  2. Hvala,hvala,hvala za sve…..💜

  3. Hvala, hvala, hvala ❤❤❤ Kako se sve prepozna a samo mi znamo naše osećaje 🙏🙏🙏

  4. Hvala, hvala, hvala… Solzice si mi pognala niz lička! Objemček Martinček ♥♥♥

Ostavite odgovor