Prethodni život po Svetlećem Telu – Miodrag Aleksić 17.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Miodraga Aleksića:

Jedan od predaka ove osobe je imao veoma slićna predavanja kao što je to na Lepoti duhovnog razvoja. Ona je prenosila, kao ženska osoba, Sveta znanja ne znajući da su to poruke i znanja iz kosmosa, smatrajući da ju je bog odredio da to radi. To su bila Nepalska siromašna sela, gde je pomagala na podizanju svesti kod mnogih siromašnih i nepismenih seljaka, … Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Miodraga Aleksića:

Priče naših predaka po svetlećem telu su fantastične. Moj predak je Širio Sveta znanja među siromašnim, nepismenim seljacima u Nepalu i završio je život, tako što je pao sa litice. Pa moj sadašnji život je dosta inspirisan tim životom.
Sećam se, da sam u detinjstvu više puta neprijatno sanjao kako strmoglavo negde padam i onda se odjednom budim, srećan što je to samo san. U mladosti sam imao intresovanje prema putopisima i knjigama o Nepalu, Tibetu. Sa velikum žarom sam pročitao putopise Stevana Pešića „Katmandu“, „Tibetanci“ i predivnu knjigu Hajnriha Harera „Sedam Godina na Tibetu“. Sve mi je to bilo blisko. Posle sam došao u dodir i zaintresovao se za Sveta znanja koja su prosleđena preko Ljubiše Stojanovića. Posećivao sam seminar „Put ka prosvetljenju“ i praktikovao meditacije Duhovnih energija. Iščitavajući knjige Svetih znanja osećao sam ispunjenost ,entuzijazam, zadovoljstvo i sreću koju nisam nalazio u drugim sferama života. Snažno sam osećao istinitost i važnost Svetih znanja. Širio sam priveske Energetske duhovne medicine u svoj okolini, a kasnije sam se bavio i distribucijom knjiga Ljubiše Stojanovića po knjižarama i prodavnicama zdrave hrane.

Posle Ljubišinog fizičkog odlaska pripremio sam i objavio knjigu „Kazivanja iz kosmosa“, u koju sam preneo neobjavljena Sveta znanja sa Ljubišinih predavanja.

Moje intresovanje za Sveta znanja se nastavilo, produbilo prateći Lepotu Duhovnog razvoja. Kazivanja koja nam je Robert preneo učvrstila su moje poverenje u svet Duhovnih energija i značaj duhovnog rada na sebi. Koristeći Duhovne alate Lepote Duhovnog Razvoja uspeo sami da osvestim i rešim mnoge blokade, probleme i da duhovno napredujem. Taj razvoj i širenje Svetih znanja su postali moja pasija i ljubav.

Pitao sam svoje svetleće telo, da mi kaže za neki duhovni alat koji je moj predak koristio, i uspeo sam da dobijem poruku,aktivaciju, koju sam izgovorio i osetio zadovoljstvo i prijatnost.

Moj predak je širio Sveta znanja među nepismenim siromašnim seljacima, i danas, iako su svi u mom porodičnom okruženju završili visoke škole, ja više cenim i osećam veću prisnost sa materijalno siromašnijim i manje školovanim ljudima – sa rajom; oni su mi dražiji, bliži.. Eto to je možda,isto neka sličnost, između mene i mog pretka.
Hvala.

Miodrag Aleksić 17.02.2020.

10 komentara

 1. Hvala, hvala Miodraže, divna povezanost..hvala što sa lepoto i lakoćom širiš Sveta Znanja 🙏❤️🙏

 2. Hvala Miodrag…kod isceljenja sa tvojim Svetlećim telom suze su mi intenzivnije potekle niz lice , iako mi teku često kada meditiramo sa pojedinim S,T . osećala sam ih nakako na drugačiji način,. Put kojim sada hodamo je naš blagoslov i naša pomoć da se ljudska rasa probudi iz duhovnog mraka, Hvala pojedinim osobama koji tako uspešno prenosite Sveta znanja i Sveta kazivanja iz kosmosa. ♥♥♥

 3. Divno. Hvala Hvala Hvala Puno sreće i uspeha u daljem divnom i čarobnom radu u prenošenju Svetih Znanja Mene je oduvek zbunjivao i budio bes saznanje da oni koji prenose Sveta znanja nisu dovoljno zaštićeni od negativnih misli i energetskih delovanja koja nisu u skladu sa voljom Stvaraoca… Polako se mirim sa životom, sa DE, Stvaraocem… Polako se slažu kockice, bolno je, ali kada dođe sve na svoje mesto, svako iskustvo je potrebno i neophodno 🙂 Hvala Hvala Hvala I sada me celo telo boli, suze, puno bolja, razočarenja, osećaj menoći, izdaje, nepoverenja u DE, U Stvaraoca…Ništa neznam, nisam u pravu, imam problem i želim da se reši za opšte dobro, opšti razvoj svih u skladu sa voljom Stvaraoca… Hvala Hvala Hvala Hvala Miodragu i dugim sličnim iskustvima… Kada sam istraživala Afrički šamanizam, oni imaju mitološke priče, bila sam povezana i imala sam inicijaciju u energiju Obatala energija Planine… Veoma je slična priča i Obatala je pomagao ljudima kada je sišao na zemlju kao čovek, čak ni vodu nisu hteli da mu daju… Divno je i to što se stepeni Sveta Trojica nazivaju Brdašce, Brdo i Planina. Inicijacija u I stepen je bila na lanini Rtanj i tu mi se ostvario san jer sam imala inicijacije na obali Okeana i tada sam maštala da bih volela da imam inicijaciju na planini… Hvala na svim iskustvima koje imam, koje sam imala i koje ću imati… Hvala Hvala Hvala Hvala Hvala Hvala
  Neka se kletve i obećanja mojih predaka dematerijalizuju i postanu bezopasne čestice u svetu kosmosu…

  Molim Božanske energije da ponište sva obećanja svih mojih predaka koji nisu bili u skladu sa voljom Stvaraoca…

  U ime Oca, Sina i Svetoga duha molim da se zaštitim od svih energetskih delovanja i negativnih misli koji nisu u skladu sa voljom Stvaraoca…

  Neka se sve kletve bačene na mene i sve moje predtke dematerajalizuju i postanu bezopasne čestice u Kosmosu…

 4. hvala hvala hvala…Hvala Miodraze.Zadovoljstvo je citati ovakvo povezivanje sadasnjosti i zivota nasih predaka.Dokaz da zaista nista nije slucajno.“SVE JE UVEK IZNOVA NOVO“ i samo sirenje Svetih Znanja na nacin koji nama odgovara moze doneti nasim potomcima i planeti srecu radost blagostanje…hvala hvala hvala…Zelim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca…hvala hvala hvala

 5. Hvala hvala hvala Miodraže! ❤️

Ostavite odgovor