Prethodni život po Svetlećem Telu – Monika Grnja 27.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Monike Grnje:

Jedan od ljudi kojima je pomagao Merlin čarobnjak, je predak od ove osobe gde ga je učio mnogim tajnama za podizanje njegovih paranormalnih moći. Najveća tajna koju mu je preneo… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Monike Grnje:

Slusajuci kazivanje od pre par dana o Merlinovom uceniku koji je od njega dobio mnoga znanja za podizanje njegovih paranormalnih moci, vec pri spomenu Merlinovog imena imala sam osecaj da Robert govori o mom pretku po svetlecem telu – i stvarno jeste. 🙂

Takodje, par dana pre kazivanja razmisljala sam o februarskim radionicama i misli su mi krenule u smeru: ko bih ja mogla biti Merlinu? Padao mi je na pamet Kralj Artur, ali se secam da nam je jednom prilikom Robert spominjao kako je njegovo svetlece telo pratilo Kralja Artura, tako da sam njega iskljucila. Ali sam i dalje pokusavala da shvatim kakva je povezanost izmedju mene i Merlina ( i eto, odgovor je dosao )

Pre godinu dana sam slucajno naletela na seriju o Merlinu, mnogo me je privukla i pogledala sam od prve do poslednje u kratkom vremenskom periodu.
Iako sam svesna da je ona napravljena po necijoj pretpostavci i govori pricu radi prodaje same serije, a ne prenosi istinsku velicinu coveka cije ime nosi, veoma me je zanimala i kako god bih dosla do kraja jedne epizode, zelela sam odmah da gledam sledecu.

Znacajnija iskustva sa Merlinom nemam, ali verujem da ce ih tek biti. Svakodnevno ga molim za pomoc za razne situacije i osecam veliku podrsku, jake energije.

Hvala Robertu i duhovnim energijama za otkrivanje ove divne tajne. Velika mi je bila zelja da saznam vise o mojim precima, a ovaj jedan je bas poseban.

HVALA, HVALA, HVALA!

Pozdrav,

Monika Grnja 27.02.2020.

9 komentara

  1. Divno. Hvala Hvala Hvala 💝💖💝🍀🍀🍀🎁🎁🎁🗝️

  2. Hvala Monika na podeljenom iskustvu…🥰🙏🥰🙏🥰🙏🥰

  3. Merline pomozi… Hvala Monika na iskustvu ♥♥♥

  4. I ja sam jako volela seriju Merlin..ne znam dali se radi o istoj seriji ali ova koju sam gledala me jako nasmejala i zaiteresovala… 💙💙💙 volim M💙E💙R💙L💙I💙N💙A

  5. Hvala Monika.Hvala za Merlinovu pomoc licno Vama a i svima nama.On je uvek prisutan.Ja ga cesto vidjam u meditacijama i neka Vam pomogne u svakom segmentu zivota.Hvala hvala hvala

  6. Hvala Monika , interesantno💖

  7. Tanja Knežević

    Hvala 💖💖💖

Ostavite odgovor