Prethodni život po Svetlećem Telu – Nataša Momčilović 03.03.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Nataše Momčilović:

Predak od ove osobe je ceo život bila mesečar, pa je imala velike probleme kod buđenja da se snađe za povratak svojoj kući. To je početak 18.veka na teritoriji današnje Bugarske pa se tako dešavalo da se osoba nakon buđenja stvori u drugom selu, u drugom gradu, pa čak i u drugoj državi. Niko mu nije mogao objasniti kako je mogao toliko kilometra prepešačiti ili pretrčati u toku noći, jer su situacije koje su ga zadesile bile za neverovati… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Nataše Momčilović:

Evo sta sam prepoznala kod sebe u sadasnjem zivotu:

(1) Moji preci po ocu su dosli iz jednog mesta sa juga Srbije koje se granici sa Bugarskom, a DNK analiza moje krvi potvrdila je da sam iz Bugarske 85%. Ovo nije koincidencija jer se meni celog zivota vrti tema geografskog porekla pa tako u ovom citanju nemam profesiju i nisam ni sa Engleskog dvora niti faraon iz Egipta nego anonimac iz Bugarske.

(2) Poremecaj sna. Odavno imam problem sa odrzanjem sna. Nekada sam imala problem sa zaspivanjem, toga nemam vise ali sada vec dugi niz godina se budim u toku noci i ostajem budna nekoliko sati. Budim se umorna i izuzetno retko se secam snova dok sam kao mladja cesto sanjala.

(3) Celog zivota sam imala tendenciju da radim vise nego sto realno mogu i cesto zavrsavala sve ‘na misice’. Poslednjih 6-7 godina zbog poslovne situacije sam hronicno bila iscrpljena i nagomilani stres i emotivne traume su ucinile svoje. Ovo kazivanje mi je skrenulo paznju da je krajnje vreme da se suocim sa nesanicom i da je ona uzrok mnogih drugih tegoba. I naravno, da treba da se suocim ne samo sa nesanicom, nego i sa nesvesnim, neosvestenim. Jer kad je san poremecen, nesvesno ne moze pravilno da se procesuje u toku noci. Ocigledno moj predak nije bio svestan svoje nesvesti, a ja konacno imam priliku da adekvatno, kroz redovne molitve i meditacije, osvescujem i moje i njegovo.

(4) Od kada je 1985. izasao Skorsezijev ‘After Hours’ na pitanje koji mi je omiljeni film odgovaram da ako postoji filim koji predstavlja mene to je bas taj film ali da ne umem tacno da objasnim zasto je to tako. Sada vidim paralelu. U toj crnoj komediji, glavni junak, programer, nikako ne uspeva da se vrati kuci i prolazi u toku samo jedne njuroske noci kroz niz neverovatnih i bizarnih situacija. Pa eto i moj predak po ST-u je tumarao kroz sela, gradove i drzave. Poput njega i ja sama sam prosla kroz mnoge neverovatne situacije u zivotu.

(5) Moj predak po ST-u se tri puta zenio jer su mislili da ih vara zato sto je nestajao od kuce u toku noci. Ovo je opet jedna alegorija, posto sam ja lojalna osoba ali jesam bila u situacijama (u svim vrstama odnosa: sa porodicom, u ljubavnim i poslovnim odnosima) gde se moje izbivanje tj. ne-prisutnost interpretiralo kao nevernost tj. nelojalnost i radjalo negativan stav i negativne emocije, a ja, ni kriva ni duzna, trpela posledice. Verujem da cu kako vreme bude prolazilo osvestiti jos mnogo sadrzaja u vezi lojalnosti tj. nelojalnosti i prisutnosti tj. ‘ne-prisutnosti’.

Komentar:
Pre nekoliko meseci sam napustila posao koji me je iscrpljivao i vratila se kuci, u Srbiju. Moram da napomenem da sam proces vracanja nije bio nimalo lak niti kratak i cesto sam ponavljala da bi volela da se vratim ali da osecam kao da mi nesto ne da. Namera mi je da se odmorim, oporavim i posvetim sebi kroz molitve i meditacije uz pomoc Duhovnih Energija, Roberta i Lepota Duhovnog Ravoja. Hvala ti Roberte na citanju, na autonticnosti i na smernicama koje nam pruzas.

Hvala, hvala, hvala

Nataša Momčilović 03.03.2020.

9 komentara

  1. Hvala Natasa, predivno osvijesteno…💖

  2. Tanja Knežević

    Hvala 💖💖💖

  3. Kakvo neobicno kazivanje.Svi smo blagosloveni ,koji smo u februarskom paketu radionica dobili kazivanja nasih Svetlecih Tela o nasim precima.Koristeci dobijene alate u vidu aktivacija ,sada cistimo karmicke dugove nasih predaka, koji to nisu znali da rade.Time dobijamo bolji kvalitet u nasim zivotima i u isto vreme oslobadjamo nase potomke da oni ne moraju to da rade.Hvala Svetlecin Telima na isceljujucim delovanjima.Hvala Energetskom Oblaku i Robertu bez kojih ovo ne bi bilo moguce. HVALA…HVALA…HVALA

  4. Hvala hvala hvala Natasa.Divno vidjenje svih povezanosti sa pretkom…hvala hvala hvala

  5. Hvala Nataša…veoma lepo iskustvo jer ste neverovatno na zanimljiv način prikazala i opisala svoj sadašnji život sa pretkom po ST …A to znači da će se karmićki dug uz aktivacije veoma brzo otkloniti. ♥♥

Ostavite odgovor