Prethodni život po Svetlećem Telu – Sandra Babić 14.03.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Sandre Babić:

Predak od ove osobe je bio jedan od bliskih prijatelja od Freddia Mercurya dok je započinjao njegovu neverovatnu karieru, koji ga je savetovao u mnogim oblastima života. Freddieva devojka je bila ljubomorna na njega i uvek je izmišljala načine, da se Freddie, njen dečko kloni što dalje od njegovog prijatelja. Jedan od najboljih saveta što je dao Freddieu je bio da bude ono što jeste bez obzira što ga je njegovo okruženje odgovaralo od te želje. Nakon njegovog uspona na muzičkoj sceni Freddie je prekinuo svaki kontakt sa svojim prijateljem… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Sandre Babić:

Prvo što bih želela je da zahvalim DE i Stvaraocu na svoj pomoći i informacijama koje dobijamo iz sveta Kosmosa, i Robertu koji nam sve to prenosi.

Kada sam čula kazivanje o životu jednog od mojih predaka po svetlećem telu, odmah su počele da mi se slažu kockice o raznim događajima tokoma mog života, posebno o onim izazovnim i traumatičnim, kao i o dubinskim blokadama i narednim lekcijama koje treba savladati. Dobila sam mnogo širu sliku o karmičkim dugovima i kako se oni prenose na potomke i čekaju da ih neko razreši, u nekom životu, i kako je ovaj naš život savršeno kreirana učionica za rast i razvoj.

Prvo što sam povezala sa mojim životom je nepoverenje u ljude za koje sam mislila da je nastalo kao posledica dosta traumatičnih događaja u ovom životu kada sam bila izneverena i napuštena u veoma teškim momentima u životu od strane bliskih ljudi. A sa druge strane to je bila moja lekcija da radim na sebi, da se oslobađam iluzija, smanjujem zavisnost u svim oblicima, što je bila osobina i mog pretka, vidim istinu i preuzmem odgovornost za sebe i svoj život. Napuštanje me je pratilo još i iz perioda kada sam bila beba, što je ceo moj život obojilo strahom od samoće i napuštanja. A sada znam da se to proteže još i iz ranijeg života mog pretka po svetlećem telu koji je takođe bio napušten i izneveren i da su to ustvari razne lekcije koje je trebalo savladati i koje i dalje učim, da bih mogla osnazen i sa većom mudrošću, Svetim znanjima i poverenjem u zivot i Stvaraoca ići napred. Naučila sam da nikada nismo sami i da ce nam DE uvek pomoci ako ih zamolimo i dati nam ono što je za naše najviše dobro, na način koji nam se možda i neće svideti, možda će nas i jako boleti istina, ali ako istrajemo, verujemo, ne predajemo se i budemo strpljivi videćemo da je sve to bilo najbolje za nas.

Moj predak je imao blizak prijateljski odnos sa Fredijem Merkjurijem, kojeg je savetovao u vezi raznih oblasti u životu, a jedan od glavnih saveta je bio da bude ono što jeste bez obzira na osude okruženja. To je i lajtmotiv mog života i ono čemu težim da budem 100% ja, bez obzira na reakcije i mišljenja okoline, ali naravno da prvo sve misli i dela budu u skladu sa voljom Stvaraoca. To je dubinska veza i sličnost sa mojim pretkom. Ne uklapam se u šablone današnjeg način života većine ljudi, u sisteme vrednosti i pravila ponašanja masa. I jedna od mojih lekcija je da sa punim poverenjem u Stvaraoca i DE budem ono što jesam i prepustim se njihovom vođstvu. Još puno sličnosti i osobina mog pretka ima koje su povezane sa mojim životom i mojom individualnošću, ali bi se baš odužilo kada bih sve pisala. I ja sam imala prelomne faze povezane sa napuštanjem od strane bliskih ljudi, suočavanje sa bolešću, zavisnosti od lekova, kada sam osećala da sam bukvalno došla do kraja, a to je u stvari bio kraj gde je moj predak završio svoj život, a početak mog novog života. Od te faze u životu imala sam puno lekcija za savladati, da bih se vratila tu gde jesam I nastavljam dalje da učim, uz Božiju pomoć i pomoć DE kojima dugujem ogromnu zahvalnost. Pre svih tih životnih problema živela sam sa potpuno materijalističkim pogledom na život, nesvesna naše duhovne strane, duboko uspavana, nesvesna sebe i sveta oko sebe, bez ikakve predstave o kosmičkim zakonima. Duhovni razvoj i rad na sebi nam pomaže u svim oblastima našeg života.

Hvala na svim dosadašnjim lekcijama!
Veliko HVALA STVARAOCU i DE
Veliko HVALA ROBERTU

Hvala ti Bože za sve što unosiš u moj život u savršenom trenutku.
Hvala ti Bože na svemu što imam,što sam imala i što ću imat.
Hvala ti Bože.Volim te Bože.

Sandra Babić 14.03.2020.

4 komentara

  1. Lidija Arnaudova

    Hvala e Sandra za iskustvo i osveshcivanje uzroke karamickih dugova. Uz pomoc DE, rad na sebi, prepoznavanje istine, stici cemo tamo gde je nasha misija,Hvala, hvala, hvala.

  2. Hvala Sandra.Iz teksta se moze zakljuciti i bez velikih opisa,da je Vas zivot od rodjenja bio protkan NAPUSTANJEM,ostavljanjem.To je i bio “okidac” za trazenje izlazai Hvala Bogu i DE da ste nasli pravi pu…Hvala Vam.Svi smo na neki nacin DOVEDENI od strane DE na stazu Istine.Hvala DE,hvala celom kosmosu koji pruza bezuslovnu ljubav svima i probudjenima i i jos omadjijanima lepotom spavanja i spavacima u dubokom snu.Svi su nam bitni…hvala hvala hvala

  3. Hvala Sandra za podeljeno iskustvo.Drago mi je da si osvestila uzroke karmickih dugova i sto nastavljas dalje svoj duhovni put.

Ostavite odgovor