Prethodni život po Svetlećem Telu – Slavica Trajkovska 21.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Slavice Trajkovske:

Pretka od ove osobe su zvali Legenda, zbog legendranih borbi oko Grčkih ostrva za vreme Turaka, gde je neverovatnom sposobnošću, inteligencijom i kreativnošću naneo mnogobrojne poraze turskim brodovima, turskim osvajaćima i turskoj osmanskoj vojsci. Prozvali su ga Legenda, jer ga je neprijateljska vojska opkolila sa svih strana, a kad je došla do njega, od njega nije bilo ni traga ni glasa… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Slavice Trajkovske:

Sta da vam każem, OD-DO to sam ja. Nije ni trebalo vreme za analizu. Ovaj predak brani teritoriju od napada, ja sam to kad neko bude napadnut i kad osetim da treba i mogu da pomognem, posebno kad neko bude napadnut.
Moj predak zna da ima šanse da ce i da bude ugrozen svoj zivot pa je sve tako kreativno mudro i inteligentno spremao.
Ja sada kad idem u odbrano idem pripremljeno ali nikad ali baš nikad ne uvredim, nego tako lepo mi ide da nekog stavim u nezgodnu situaciju sa lepim recima.
Ako ne idem ja da sredim napad onda dobro pripremim osobu da zna kako i kuda i šta da uradi za svoju zaštitu.
Kad sam dala mojoj ćerki da posluša odgovor je bio – eto vidiš možeš i sa malo vojnika da pobiješ celu vojsku, a ti si se otrovala od šumske otrovne pecurke i to sama.Jeste to sam ja, moj tata cesto me pozove eto majka Tereza dolazi…
Svatila sam i sada i ranije da treba da stavim sebe na prvo mesto, sad sam još više osvestila da je ovo moj problem.
Tunel – kad nisam u dobrom periodu, kad sam tuzna a treba da putujem sa kolima, ja nikad ne idem u tunel.
Htela bih da nema napada ali kad ima i ima malu priliku ja izbegnem.
Pecurka mozda do sada cudno ali sada sve razjasneno. Ja ih bukvalno ne smem staviti u moja usta (odnosi se na ovih Vrgan Šumske.)
Inace baš nemam problem sa drugom hranom ali imam problem sa peristaltiku.
To je to dragi moji dobronamerni ludi.
Hvala Robertu, DE, Stvaraocu…i celom kosmosu.
Malo je jedno hvala, zato kazem beskonacno hvala………..

Slavica Trajkovska 21.02.2020.

14 komentara

 1. Hvala vam Slavice, drago mi je bas da ste ovako brzo razjasnili poruke za vas. Mnogo srece dalje….💖

 2. Hvala Slavice, veoma zanimljivo islustvo…

 3. Hvala i tebi Slavice! ❤️❤️❤️

  • Hvala draga Slavice,bese mi jako simpaticno vase iskustvo,gotovo da sam Vas zamislila kako branite svoje bliznje,svoje voljene 🤗 I sama sam cesto kroz zivot tako nesto radila,branila slabije jer mi je uvek bilo krivo kad vidim da blag i dobar covek strada od ljudi koji znaju da tudju dobrotu zloupotrebljavaju. Sad se trudim da dobro razmislim pre nego sto ista uradim. Puno srece Vam zelim na duhovnoj stazi ♥️

 4. Hvala Slavice.Koliko istine ima u nasim zivotima ,zbog nasih predaka po Svetlecem Telu,tek sad mozemo da vidimo.Hvala hvala hvala

 5. Hvala draga Slavice za podeljeno iskustvo.Kakvo interesantno kazivanje Svetleceg tela o pretku .Drago mi je da si pronasla i osvestila neka desavanja u sadasnjem zivotu koja ce ti pomoci da se rese problemi i sa peristaltikom i organima za varenje.Hvala tvom i svim Svetlecim telima na isceljujucim seansama svima nama koji ucestvujemo u februarskim radionicama.Hvala DE,Stvaraocu.Robertu i svim ucesnicima sa kojim delimo sva ova kazivanja Svetlecih tela.

 6. Hvala 💖
  Interesantno…

 7. Hvala, prelep zanimivo iskustvo ♥♥♥

Ostavite odgovor