Prethodni život po Svetlećem Telu – Tamara Radojković 24.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Tamare Radojković:

Predak od ove osobe je obožavao brda početkom 18.veka, u oblasti Andaluzije i živeo je za život u okrilju brda, u okrilju planina. To je bio njegov fetiš jer se osećao kao deo prirode, kao deo brda, koji mu je pružao i utočište i sigurnost, isceljenje i radost i sreću i unutrašnji mirOstatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Tamare Radojković:

Nikako da posaljem svoje iskustvo sa februarske radionice 15.02. Napisala sam ga pre neki dan ali nije mi se dalo da ga posaljem, kao da je bilo nepotpuno, i sve rekoh ajde bila sam u guzvi oko kumine svadbe, haljina, cipele, frizura i ostalih potrebnih delova za takvu vrstu proslave….ali…evo tek jutros kada sam se probudila sam se setila jednog dogadjaja koji moze biti povezan sa zivotom mog pretka.

“Predak ove osobe je obozavao brda, pocetkom 18og veka u oblasti Andaluzije i ziveo je za zivot i u okrilju brda, u okrilju planina. To je bio njegov fetis, jer se osecao kao deo prirode, kao deo brda, koje mu je pruzalo i utociste i sigurnost i isceljenje, radost i srecu i unutrasnji mir. Za njega je svako brdo bilo svetinja o kome je trebalo da se brine, pa je tako pazio svako drvo, svaku zivotinju, od avih lovokradica i onih koji su pokusali da seku drva. U jednom pokusaju sprecavanja su ga lovokradice ubile pa je preporuka da se rade sledece molbe:
U moje ime i u ime mojih predaka oprastam svima koji su nas povredili na bilo koji nacin. Neka se moja ljubav prostire na svu prirodu na celoj planeti. ”

Cim je pocelo kazivanje, kako je predak ove osobe voleo brda u sebi sam pomislila kako je to lepo, ali nisam ni pomislila da je to moj predak. Ustvari imam dosta od njega preneseno na sadasnji zivot. Jos kao mala sam obozavala da budem u prirodi na planini i kada bih se vratila kuci svaki detalj sam pamtila i dan danas pamtim te planine i livade na kojima sam bila kao mnogo mala, u dusi mi je ostala zal za zivotom u prirodi na planini, i u sadasnjem zivotu se osecam razapeto izmedju zivota ovde i zivota koji me vuce da idem u prirodu. Milion puta sam rekla boze hocu samo kucu u planini, da zivim sama ali mi je istovremeno i bilo tesko da razvijem tu sliku u glavi, kako cu i sta cu tamo dalje raditi.. Ne znam da li je to moja zelja ili ostala zelja mog pretka. I tesko je nikako da se desi nesto da prevagne na tu stranu. A misli su mi stalno tu. Razmisljala sam i neki plac da kupim ali sve kao da nije jos vreme, osecam teznju a kockice nikako da se sklope da mi se otvori takav put.
E sada koliko volim toliko se nocu plasim mracne sume. Jednom kada smo se vracali s mora iz Cg umesto da obidjemo Kopaonik mi smo otisli putem preko njega. Od predugog spustanja i mraka i tolike sume ( nikad kraja) ja sam dobila napad panike, ubrzan rad srca ,tesko disanje, i vristala sam, molila sam da se zaustavimo kod prve osvetljene kuce.
I stvarno obozavam i brda i planine, cak i dok vozim volim da ih posmatram,postoje jedna brda kad vozim kroz Mk koja u meni bude neka lepa osecanja i osecaj mira blagostanja. Uvek imam taj osecaj tu kad prolazim. Telefon mi je pun slika brda i planina, stena sa putovanja. Zelena boja mi je omiljena od malena…

Radim aktivacije i molbe prelepe su ispunjavaju mi i ciste dusu…. Hvala Duhovnim energijama, Energetskom oblaku, Svetlecem telu i Robertu i svim svetlecim telima uvesnika, hvala svima na podeljenim iskustvima 🙏💚💚💚 i Zelim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa Voljom Stvaraoca.

Tamara Radojković 24.02.2020.

11 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala 💖💝💖🍀🍀🍀🎁🎁🎁

  2. Hvala Tamara. Nalazim deo sebe kroz tvoje iskustvo.

  3. Hvala Tamara. Citajuci tvoje iskustvo, nashla sam se i ja u tome. Kad sam bila na 20 godina, doshla mi je zelja da zivim u planini u velikoj gustoj shumi, u brvnari sama , sa puno knjiga. Da mogu da dishem punim plucama( u tom periodu radila sam kao zubni tehnicar, i smetalo mi je na plucima sve one supstance koje su bile deo zubnih proteza.) delimicno se to i ostvarilo. Zivim na brdo, malo dalje od gradske buke,ali ne na taj nacin kako mi je slika ostala. Sada vidim kolko smo mi ovde svi povezani. Hvala Tamara shto si ushla u moj zivot, hvala nashim Svetlecim telima, Hvala EO, hvala Robertu za sve. Bog je ljubav Ljubav je Bog.

  4. Хвала, хвала, хвала Вам, поздрав

  5. Draga Tamara, hvala na podeljenom iskustvu…❤

  6. Hvala Tamara za sve. Hvala , sto ste usli u moj zivot….💖

  7. Hvala Tamara na osvescivanju svojih strahova i zelja.Neka bude Bozja volja…hvala hvala hvala

  8. Hvala Tamara na iskustvu ♥♥♥

Ostavite odgovor