Prethodni život po Svetlećem Telu – Verica Vajs 14.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Verice Vajs:

jedan od predaka ove osobe je pripadao jednoj ozloglašenoj organizaciji, koju su u to vreme 20-og veka nazivali sektom na podrućju Amerike, gde je slobodna volja svakog pojedinca bila svedena na minimum… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Verice Vajs:

Jedan od mojih predaka je pripadao po Svetlecem Telu, ozloglasenoj organizaciji-sekti, u dvadesetom veku u Americi, gde je slobodna volja svakog pojedinca svedena na minimum. Po propovedanju vodje te sekte, bilo je obavezno odricanje od porodice I obavezno ucestvovanje u orgijama koje su bile sastavni deo njihovog zivota…Gubljenjem slobodne volje, gubila se I potpuna sloboda…

Od kad znam za sebe uvek sam imala jedan otpor, kao da stvaram oklop oko sebe, prema svim sektama. Kada sam samo naslutila da je neko u mojoj blizini pripadnik neke organizacije, osecala sam se vrlo neprijatno I gledala da se sto pre sklonim iz vidokruga te ili tih osoba. Jedna moja vrlo draga koleginica je u tzv Subotarima, Ja je zaista cenim I volim, ali s obzirom da me je pozivala na neke mozda I bezazlene priredbe ili koncerte u njihovim prostorijama, ja sam odbijala iz nekog unutrasnjeg straha. Moj rodjak, je u svojim kasnim cetrdesetim god, zivota usao u Jehovine svedoke, I od tada, bez obzira koliko ga volim, medju nama je “ledeni”zid.

A kad sam malo vise razmislila…pa I u srednjoj skoli od drugog razreda 1974, s obzirom da sam bila dobar ucenik, nekoliko puta sam bila predlagana da udjem u SKOJ (za mladje- to je komunisticka organizacija omladine) I uspevala sam svo vreme skolovanja da izbegnem ulazak u redove komunista. Za zaposlenje nije bilo problema, jer su trebali strucni skolovani kadrovi pa mi to nije bio uslov. Ali cim sam upisala vanredno dalje skolovanje na Visoj skoli, krenuli su “napadi” za ulazak u KPJ…E tu su bili problem…Od mojih roditelja sam imala podrsku, da sama odlucim sta hocu, tj da ne ulazim u partiju (pa zar nije I to sekta)…O tome, koliko sam zbog tog odbijanja imala neprijatnosti, bolje da I ne spominjem, da je islo I do SUD-a udruzenog rada, pa skidanje bodova, premestanje na radno mesto koje je nize od moje strucnosti…do odbijanja, na konkursu za kredita za adaptaciju kuce, jer su mi nedostajali bodovi iz partije…Ostala sam svoja…Danas sam jako ponosna na to.

Isti slucaj je I sa raznim MLM kompanijama, gde sam pokusala dodatno da nesto zaradim, ali cim sam primetila da se pocevsi od prezentacija 2-3-4, koje su indenticne. Gde se sloboda misljenja ne podrazumeva. Kompaniji trebaju saradnici koji imaju slepu poslusnost. Tada se moze I ocekivati neka dobit. A ja DEFINITIVNO ispadam iz sablona. Cim se spomene NE, Nesme, NEMOZE…ja rusim sve ograde.

Porodica je za mene na prvom mestu…Naravno, sada sam Ja sebi na prvom mestu a onda svi ostali clanovi, deca, suprug, unuk I snaje, sestra I njena porodica, prijatelji. Imala sam stalno neki unutrasnji nemir da ce deca otici “negde” gde do njih necu moci da dodjem. Ne mogu da objasnim na cega se to odnosi, ali taj strah od odricanja od porodice ipak nosi korene u mom Svetlecem Telu.

Ovaj podatak, da su orgije bile sastavni deo zivota mog pretka, prvo me je zbunio, trebalo mi je vreme da shvatim. Volim ljude, volim druzenja, volim proslave I vesele skupove…,raznorazne godisnjice, ali ono sto sam osvestila,..ja na takvim sastancima, cak kad ih I ja organizujem, gledam da se sto manje ja licno grlim ili ljubim, ako je skup veci…bez obzira koliko su mi osobe drage. Uglavnom gledam da ih sve pozdravim, ako je moguce grupno, a ako ne…hahahah…vrlo nepristojno…gledam da budem u nekom poslu, da se ne bih licno “morala” da grlim I ljubim, vec samo onako srdacno ali bez fizickog kontakta.

SLOBODA u svemu, meni je najvaznija. To sam sretna sto sa mojim suprugom zaista imam taj divan odnos. Tako smo I decu ucili. Nema ogranicavanja, ali sam uvek volela da mi kazu gde su I kako su. Ovu karakteristiku slobode sam I ja sebi prepisala kao Strelac – daj mu slobodu uvek ce biti prisutan. Ali ja znam strelce, koji nisu takvi.

Ima sigurno jos parazitskog korenja koje treba da otkrijem I iscupam uz pomoc Duhovnih Energija, mog Svetleceg Tela, moje svesti kao prijatelja a ne nalogdodavca.

Hvala Robertu za prenos kazivanja iz mog Svetleceg Tela, hvala Nini na pomoci I podrsci koju pruza Robertu I svima nama. Hvala Duhovnim Energijama, hvala na aktivacijama I molbama za dematerijalizaciju karmickih cvorova i nek se pretvore u bezopasnu cesticu u kosmosu. Hvala svim clanovima LDR koji zajednicki cistimo energetsko smece svih nas, jer svi smo sa razlogom ovde…hvala hvala hvala

U ime Svete Trojice, Oca Sina I Svetoga Duha neka sloboda bude moja vodilja

U ime Svete Trojice, Oca Sina I Svetoga Duha aktiviram slobodu misljenja I slobodu izrazavanja kod mene ovde,sada I zauvek

Molim u moje I ime svih mojih predaka da nam oproste svi oni koje smo povredili na bilo koji nacin u bilo kom vremenu…hvala hvala hvala

Ja, Verica Vajs rodj Marinsek, oprastam iz srca svima onima koji su povredili mene ili moje pretke na bilo koji nacin…hvala hvala hvala

Verica Vajs 14.02.2020.

10 komentara

  1. Verice draga veliko hvala da smo na tom sadašnjem putu ♥♥♥

  2. Hvala, hvala,hvala. Sve si lijepo povezala i objasnila💙👭

  3. Hvala draga Verice! ❤️❤️❤️

  4. Snezana Dobrosavljevic

    Hvala draga Verice sto si ovako lepo napusala svoje iskustvo …Hvala,Hvala,Hvala…

  5. Hvala Verica za podeleno iskustvo..kako je lepo biti svoj,osetiti slobodu..to je smisao postojanja..

  6. Hvala vam Verice, sto ste sve ovo divno osvijestili i podjelili sa nama…..💖

Ostavite odgovor