Putovanje kroz Europu 29.07.2020.

Mjesec poklona i čuda!!!!!

Vrlo vrlo moćan mjesec, duboke radionice!!! Prošli smo kroz svih 15 radionica, a ja nisam  na svjesnoj razini uočila i  registrirala nikakva specijalna dešavanja kod mene. Osvještavam da zapravo trebam biti zahvalna na svim mirnim danima bez drama i trauma, na svom vremenu koje imam za dnevnu mentalno duhovnu higijenu i da je u današnjim vremenima zapravo čudo imati toliko vremena za bavljenje svetim znanjima bez brige o tome kako preživjeti. Zahvalnost.!!!

I odjednom DE počinju pojačano djelovati. Krajem jula treba na godišnji odmor u Hr doći iz Engleske moj brat sa familijom. Kako avioni lete, ne lete, letovi se rezerviraju i otkazuju oni od svih kombinacija na kraju odlučuju doći autom sa 6 sjedala i zovu mene da doletim k njima nekoliko dana prije pa ćemo kroz Evropu svi zajedno natrag. I ja bez razmišljanja odmah prihvaćam  i za dva dana uz sve ispunjene papire zbog covida 19 sretno polijećem. Let avionom je bio bajkovito miran, vidljivost nepregledna i uživala sam jer je avion za mene inače prekrasno i najhumanije danas dostupno prijevozno sredstvo.

Sretna što sam u krugu svojih najmilijih – tri nečaka – i imamo lijepo druženje.

Iznenađenje: odosmo brat i ja do Stonehenga!! Na samom cilju nema više ulaznica, moraju se kupiti on line i puštaju samo po 950 posjetioca dnevno opet zbog okolnosti u kojima sada živimo. No za mog brata nema ne rješivih situacija, pronalazi puteljak koji je nedaleko mjesta moći, parkiramo se i uživamo na cca 250-300m udaljenosti bez gužve u miru i tišini. Vjetar puše, ja aktiviram, hodam, odjednom pljusak, malo se potegnem u auto, za pet minuta suho. Opet aktivacije, brat Artur sjedi u autu, a zrelo svjetleće tijelo kralja Artura razgovara sa mojim svjetlosnim tijelom. On je jedini još tamo i uskoro odlazi. Rekao mi je da me je čekao!!! On je znao da ću doći a ja pojma nisam imala da ću ovaj mjesec biti u Engleskoj!!! Ni sanjala nisam!!!!! Kako se to zove?? Čudo?? Poklon??? Iznenađenje?? Radost??? Hvala hvala hvala

Na povratku do Hrvatske prošli smo kroz tunel La Manch vlakom, provozali se kroz Francusku, ušli u Švicarsku do Ženeve, vratili se u Francusku i ušli u Italiju. Čarobno, cijelo vrijeme i noć i dan ne spavam, ne osjećam da sam ne ispavana, ventilacija u autu ne radi, no mi uz otvaranje i zatvaranje prozorskih stakala funkcioniramo ( auto 21 stoljeća sa klimom 20 stoljeća tj bez klime). Vani 31 stupanj a u autu??? Sve super do jednog trenutka u Italiji kada ja odjednom nisam mogla disati, srce preskaće počinjem odmah sa aktivacijama, zovem u pomoć Sv Trojicu, Ljubišu, Roberta, Budu, Isusa i nastojim da nitko ne primijeti. Ali me hvata vrtoglavica i ipak sam morala progovoriti i zamoliti da se na nekom stajališu zaustavimo.  Drhtanje tijela, čišćenje crijeva, žeđ sve se izmiješalo. Na svu sreću pa su moji ostali pribrani, legla sam se na jednu klupu i smirila. Krenuli dalje, vozili cca pola sata i nastupa ponovno kriza u još jačem obliku. Au!!! Aktiviraj, aktiviraj ali morali smo se opet zaustaviti. Dok nisam prošla kroz još jedan ciklus disanja, pražnjenja i drhtavice nije se smirilo.  I kada je prošlo osjećala sam se kao ponovno rođena, nema veze sa stanjem koje je prije bilo. Neuporedivo sam drugačija. Kao da se ništa nije dešavalo!!! Hvala hvala hvala.

Nastavili put dalje, tri vozača na smjenu i došli u pola noći doma. Hvala hvala hvala

Nisam ni znala da mogu izdržati toliko dugo bez sna!!!

I danas ne vjerujem da sam bila na takvom brzo poteznom putu, na mjestu moći o kojem nisam razmišljala. ( kao da se odigralo u snu!!!)

Htjela si Nedo čudo?? Dobila si čudo koje si nisi mogla ni u snu zamisliti!!!

Hvala LDR, hvala svim članovima ove velike prekrasne familije i putujmo dalje po valovima sreće, radosti, bezuvjetne ljubavi sa lakoćom.

Hvala nebesima da sam vas sve srela koje jesam. Puuuuno mi značite!!!! Ovo je postao smisao mog življenja!!!

Hvala ROBERTE!!!!

Neda Pavkov 29.07.2020.

20 komentara

 1. Čila Mesaroš

  O, Bože koja čarolija, koji dar sa neba! Hvala, hvala, hvala

 2. Svaka čast za put. Hrabo, avanturistički. Hvala Vam na ovom iskustvu. Pozdrav.

 3. Hvala Nedo,ja sam sa svakom recenicom bila na putu sa Vama…hvala hvala hvala

 4. Hvala ti Nado na podijeljenom iskustvu💞💞💞suze mi tekle dok sam čitala tvoje iskustvo i neka moćna radost 🎶💞🙏

 5. Hvals Nedo na podeljenom iskustvu. 🤎🧡💜💚💝💛🤍💙💗💓💞💖❤💌

 6. Hvala Nedo na podeljenom prekrasnom iskustvu, cudima nikada kraja, hvala DE, hvala Robertu, hvala svima 🙏❤️🦋🥰🌺

 7. Veliko hvala Nedo na iskustvu! Pročitala sam bez daha, a kroz tijelo su mi samo prolazili trnci…. Veseli me vaša radost, razigranost, povjerenje Životu i Duhovnim energijama! Jaaako lijepo! Veliki zagrljaj!

 8. Hvala za izkustvo. 💖💖💖

 9. Martin Mitevski

  Hvala na podeljeno iskistvo. Uzivaj u poklonima 😊

 10. Toooo Nedo. To je predivan poklon za tebe i sve nas u grupi. Hvala ti od srca

 11. Zoran Vranjković

  Hvala na iznešenom iskustvu……sad ste i službeno postali član Vitezova Okruglog Stola…..haha…..da se malo našalim……svako dobro i neka ova čuda i pokloni budu samo jedni u nizu od onih koji slijede….

  Lp,

  Z.V.

 12. HVALA DRAGA NEDO .kO VERUJE U CUDA ,CUDA MU SE I DOGADJAJU.

 13. Hvala Nedo što si podelila sa nama tvoje čarobno iskustvo. Toliko sam se uživela kao da sam i ja bila na tom putu. Zato čuda i postoje.

  Hvala

 14. Nedo 🙏🙏 prekrasno Hvala ti na iskustvu, Hvala ti sto nam pises aktivacije, Hvala ti sto postojis i ovaj mozaik zvani Lepota Duhovnosti upotpunjujes 💜💜

 15. Olivera Filipović

  Bravo Nedo, prelepo PUTOVANJE I SUPER ŠTO SI GA PODELILA SA NAMA.
  Hvala Duhovnim energijama na svim ČUDIMA i POKLONIMA.

 16. Hvala Nado… pa to jeste i čudo i poklon….♥♥♥

Ostavite odgovor