Putovanje u Egipat 19.09.2019.

Putovanje

U decembru 2018 sam putovala u Egipat na novogodišnji odmor, a dva dana prije sam stavila na FB fotografiju Istanbul 1235 km.

U Istanbulu sam zakasnila let za Hurgado. I danas neznam šta se dešavalo u vreme kad sam trčala na drugi kraj aerodroma da se ukrcam za Hurgado. Samo znam da sam bila u jakim energijama poverenja da je sve uredu. Tražila sam pomoć kod raznih ljudi. Nisu mi znali pomoći. Nisam znala šta da uradim. Kupila sam još jednu kartu za sledeči dan. Samo jedan muškarac me je razumeo šta mi se desilo i ponudio mi svoj hostel za spavanje. Platila sam za jednu noč i pozvao je prijatelja, da me odveo u hostel.

U hoslu sam oprala odelo u kojem sam bila. Kofer je putovao za Hurgado i nisam imala ništa sa sobom da se presvučem. Imala sam wifi u sobi i odmah pisala Robertu da mi šalje link za aktivacije za Aju Sofiju. Poslao mi je a nisam jih mogla otvoriti. Poslije sam molila još Božicu.

Aktivacije sam radila više sati. Osječala sam jaku energiju i pitala sam se zašto Robert kaže, da idemo kod crkve da su tamo svetleća tela. Ja sam jih osečala u sobi. Hostel nije bio daleko od Aje Sofije.

A na zidu u sobi bila je fotografija Aje Sofije.

Radionica PortaliKosmičke Kapije – (12.Dan) – 17.09.2019. Portal Svetlećih tela me setila na ovo putovanje kad smo primili transfer znanja.

Sledečeg dana sam na aerodromu srela Srpkinju in pričale smo. I ona je takođe zakasnila let. Srećno sam došla u Egipat a u Gizi pukla bomba istog dana. Dobila sam poruku da bi stradalo puno više ljudi da nismo mi sa DE bili tada tamo.

Imala sam lep boravak. Na povratku sam platila još doplat karte za avion. Samo zahvalila sam se da imam dovoljno na računu, da sam zdrava i srećna. Primila sam poruku da sam odplatila karmički dug i info kojeg sam odplatila. Na aerodromu sam imala nekoliko sati da sam ćitala Dekoder za vrata raja II. deo.

Martina Nelc 19.09.2019.

 

2 komentara

  1. Jesam vec izkomentarsala na FB ali pri ponovnom citanju,energije su opet krenule…Sve slike su mi se stvarale kao da sam bila i ja tamo…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor