Funkcionisanje Nervnog Sistema – Radmila Vlaičević 08.03.2020.

Pozdrav

Unazad par dana sam saznala NFNS(nivo funkcionisanja nervnog sistema) kod mene i bila iznenadena losim NFNS koji je posledica briga za ovo i ono. Evo za sta sve brinem odnosno brinula sam ( mozda ce biti smijesno a mozda i korisno nekom): dal ce padati kisa u odredeni dan, dal cu stici posijati cvijece ili posaditi povrce (kao da je bitno prije ili poslije koji dan), pa zasto sam bacila ovo ili ono ili kupila, pa kako pomoci nekom, pa hoce li neko tamo zavrsiti neku obavezu, pa zasto stavih malo secera u kolac …toliko nepotrebnih briga. Plus u kucu sa clanovima porodice i oko njih (da ne nabrajam).

Kad sam cula NFNS iznenadenje, a zatim slike i osvjescivanja za sta sve brinem. Sutra dan posle drugog slusanja radionice (slusala sam putujuci ) lijepo zaustavim auto pored puta prisjetim se nekih alata koje smo dobili na LDR za podizanje FNS i 30 minuta radim, tako poslije podne isto odradim. Molim DE da mi pomognu.

I evo 07.03. 2020 poklon Atlantidana za FNS. Mojoj sreci zahvalnosti nema kraja. Dal sam se razocarala na prvu DA, dal sam to prihvatila kao nepopravljivo NE, vec odmah pocela raditi i mnogo se bolje osjecam. I hvala DE sto mi pokazuju najbolje puteve i vade me iz lavirinta iluzije. Često srecem auto sa regitracijom 777 pitala sam se sta to znaci mozda bas pokazatelj mog FNS i poruka da mijenjam isti a mozda i ne al tri su sedmice u NFNS kod mene.

Hvala hvala Hvala na skolicama i alatima za rad na podizanju NFNS.

Želim da moje misli i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca

Radmila Vlaičević 08.03.2020.

5 komentara

  1. Hvala Radmila, super za ne odustajanje. Obozavam ljudski karakter , koji ide dalje bez obzira sta mu se desava, To je prava vjera u sebe i Boga…💖💖💖

  2. Hvala Radmila ♥️♥️♥️

  3. Hvala Radmila. Odlicno sto si osvestila brigu oko nebitnih stvari. Sada primeni i rezultat stize.

  4. hvala Radmila na osvescivanju.Hvala DE na svim usmerenjim,oni najbolje znaju sta je za nas najbolje…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor