Robert zvani Istina 27.10.2019.

Robert zvani ISTINA

Vikend sa Svetim Znanjima

Volela bih da mogu pretočiti sva moja osećanja u reči, u ovom trenutku nedelju dana posle inicijacije za Svetu Trojicu..
Unutrašnja borba u meni traje već dugo, otkad znam za sebe teško mi je da govorim ono što mislim, tražim opravdanja za tuđe ponašanje i postupke i trudim se da ne povredim ničija osećanja i na kraju obično ja bivam povređena.
I evo prođoše tri godine od prve radionice , često sam se pitala šta me to privlači, kakav je to magnet.. zašto ja toliko želim da budem u Robertovom prisustvu? Da sam bila u mogućnosti, išla bih na svaku radionicu.. Novi Sad, Beograd, Ljubljana ma gde god samo da budem deo te energije..

Mešam sad ovde „babe i žabe“, ali toliko mnogo spoznaja dolazi da ne mogu da ih razdvojim..
Neverovatno je to kako sam se odlučila na prvo putovanje sa Svetim Znanjima u Grčku, potom i drugo.. inicijacija za prvi stepen u Zagrebu.. ma nije mi bilo teško da putujem celu noć autobusom, provedem ceo dan u Zagrebu i noćnim autobusom se vratim kući…
Preskočila sam putovanje u Mađarsku, jer znala sam da će mi trebati slobodni dani za Svetu Trojicu,. i kada je stigla objava za drugi stepen, srce mi je poskočilo.. istog trenutka sam napisala Robertu kratak e-mail. “ Da li imam uslove?“
Odgovor je bio kratak , Dve posete Mestu Moći na izvoru Dunava .. već sledeći dan je bila prva poseta, par nedelja kasnije i druga.
Počelo je… promene

Upoznala sam svoju blizanačku dušu, što nikako nisam htela da prihvatim jer sam bila u vezi. Došao je i taj vikend u Sloveniji.. Ja ću ga nazvati ROBERT i ISTINA, jer kako sam se vratila kući tako shvatam da više ne mogu da živim u iluziji.. Želim da podelim sa celim svetom istinu o Svetim Znanjima..

Toliko puta je Robert ponovio da želi da živi u istini koliko god bolna bila, da je preneo to na mene i evo nekoliko dana kasnije shvatam..

Istina je stvarno ponekad bolna, ali bol nam pomaže da rastemo. Rastemo kroz spoznaje.
Teško mi je bilo da kažem partneru istinu i da prekinem tu vezu, u isto vreme tuga zbog raskida, sreća što sam upoznala moju drugu polovinu i strah od promena.. ali je neminovno, postajem druga osoba, odnosno vraćam se sebi.. postajem ono što u stvari jesam
i kroz sva ta moja pitanja i suze.. između ostalog stalno se pitam koja je to moja svrha u životu, koja je moja strast .. nisam ni bila svesna da su Sveta znanja moja strast, moja ljubav kako to Robert često kaže.

Hvala Ti Roberte, po ko zna koji put.. hvala Ti što jesi to što jesi

Hvala Ti što širiš taj virus Bezuslovne ljubavi, Istine … hvala Ti što si nas zarazio virusom Svetih znanja jer svet postaje lepši svakog trenutka.

Sanela P. 27.10.2019.

 

11 komentara

  1. Sanela..divno ♥♥♥Hvala♥

  2. Divno draga Sanela. Hvala. Želim ti puno sreće i uspeha

  3. Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca 🙏❤❤❤
    Hvala Sanela na divnom i istinitom iskustvu…💞

  4. Hvala…Hvala…Hvala Sanela za ovo podeljeno iskustvo sa Svetim Znanjima …

  5. Hvala draga Sanela na ovom iskustvu. Hvala na primjeru dosljednosti i ljubavi za širenje Istine i Svetih znanja. ❤

Ostavite odgovor