Poseta Sikstinske Kapele u Vatikanu 27.02.2019.

Želim da podelim svoje iskustvo sa posete Sikstinske Kapele u Vatikanu.

Odluku za posetu ovog mesta donela sam sa svojom ćerkom par dana pre no što smo krenuli na put. Četvrtkom smo rezervisali hotel, u subotu već smo krenuli.

Kad smo krenuli, je padao sneg, koji nas nije sprečio, jedino što je postojala doza napetosti kod mene, pošto smo krenuli kolima, a moja ćerka trebala da izvozi put od 800km sama.

Par dana pre no što smo krenuli sanjala sam san koji za mene nosio jasnu poruku. Sanjala sam jedan divan dan pored jezera gde sam u restoranu završila svoj posao. Na povratku sam osetila da na leđima nosim jednu gensku osobu…nisam se žalila od tereta koji mi ga zadavao, no odjednom se stvorilo nevreme koje nam je odjednom zatvorilo put. Tad sam skinula tu osobu sa mojih leđa i naredila joj da ide bez da se predomišlja i da ćemo se snaći…odjednom nevreme je nestalo i pojavio se divan sunčan dan…poruka je bila da ne odkazujem, da će se sve očistiti.

U subotu smo stigli u 15:00 č. i nije bilo vremena za posetu, u nedeljom nisu radili. Jedino za posetu nam ostao ponedeljak pošto smo se taj dan vraćali natrag. Nedelju smo iskoristili za posetu crkve Sv.Petra koja je zaista divna i vredelo je da se vidi.

U ponedeljak u 07:45 već smo bili pored zida i čekali u redu za ulazak u Sikstinsku Kapelu. U 09:00 sati smo bili unutra. Ono što je videla moja ćerka kod mene u tom trenutku bilo je : uzbuđenje, radost, znatiželjnost i jako smirenje…još pri samom ulasku dok smo bili u redu radila sam aktivacije…počeo da me hvata čudan osećaj rekla bi poseban, unutra u kapeli sam osetila energetsku pospanost, posebnost…

U zidinama smo se zadržali 2sata i 15 min…znam da je trebalo da ostanemo više al situacija je nalagala da idemo.

Posle posete ovog mesta imam utisak da su se moja osećanja promenila…sad sam spokojnija…promene ima i u mom okruženju – moj sin trenutno nije siguran za svoje radno mesto…pucaju ventili na parno grejanje… veš mašina se pokvarila…a danas iz nepoznatih razloga upalio se auto mog oca…

Verujem da su to karmički dugovi koi se čiste evo već godinu dana i sad su prešli na električne uređaje. Verujem u miru i blaženstvu u pravom smislu te reči …Verujem da mi Stvaraoc pokazuje put i da nije tako kako izgleda sve što se dešava oko mene.

Velika zahvalnost tebi Roberte.

Slavica Trykovska Ikon 27.02.2019.

10 komentara

 1. Hvala! Naježila sam se!
  🙂

 2. HVALA HVALA HVALA od 💝 za Vaše iskustvo🙏😇❤🤗🙏

 3. Hvala Slavice na iskustvu koje si nam podelila i blagoslovima koje smo mi dobili preko tebe… Hvala Svetlećim telima iz Sikstinske Kapele… Hvala, hvala, hvala…

 4. Lidija Arnaudova

  Hvala Slavica na upecatljiv opis i iskustvo .Hvala, hvala, hvala. Blagodaram Te sakam.

 5. Hvala, hvala, hvala ♥♥♥

 6. Leposava Cubela

  Hvala Slavice što si podelila sa nama tvoje iskustvo. Hvala na poklonu…

 7. hvala Slavice,tako upecatljiv opis da sam se uzivela u svaki deo teksta,kao da sam ja…hvala hvala hvala

 8. Hvala..💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 Puno Vas volimo…💗😄💗😄💗 Hvala za prelepo iskustvo koje ste podelili sa nama…💕💕💕💕💕💕💕💕

Ostavite odgovor