Poseta Aja Sofije 12.12.2018.

 

Želim da podelim za mene veliko čudo.

Sve je ispalo tako brzinski, i iznenada da još ne mogu da verujem da idem u Istanbul, u poseti Aja Sofiji. Kada je bila meditacija mnogo sam bila uzbudjena i kao da sam već bila tamo, a želja ogromna da odem. To iskustvo sam podelila sa mojom mladjom ćerkom i prijateljicama na istoj putanji.

Juče je dosla ćerka kod mene i kaže mama imam prijateljicu koja radi u agenciji hočes da pitam da li ima neki polazak za Istanbul po povoljnim cenama. Pozvala je odmah, i gle čuda sve se skockalo i ja sada u 16 h krećem. Pozvala sam Tamaru iz Niša i predložila sam joj da i ona podje na mesto Moći. Sve se sredila da je i ona bila u mogućnosti i sve srećne i zadovoljne spakovale smo se i uzbudljivo isčekujemo naš polazak u duhovnim uzvišenjima!!

Usput su se dešavale razne prepreke i situacije ali se sve rešavalo uz pomoć Duhovnih energija! Zahvalna sam njima i tebi i kao da letim da što pre osetim njihova delovanja. Sve sam odslušala da li treba još neka uputstva ili samo aktivacije koje smo dobili 07.12.2018.

Veliki pozdrav i zagrljaj svima koji su sa nama.

Snežana Dobrosavljević 12.12.2018.

1 komentar

  1. HVALA VAM ZA DELITEV VAŠEGA ISKUSTVA🤗💞

Ostavite odgovor