Sveta Trojica vrtoglavo rešava sve… 02.02.2020.

Hvala Hvala Hvala

Hvala Tebi Roberte,

koji si uvek tu za sve nas. Hvala za sve izreceno u prenosu Svetih Znanja i ispravnog nacina zivljenja. ŽIVETI A NE ŽIVOTARITI. Hvala Duhovnim Energijama, Hvala Svetoj Trojici, Hvala Energetskom Oblaku, Hvala Ljubiši, Hvala svim pomagacima Zrelim Svetlecim Telima sa planete Zemlje i Kosmosa. Svaka rec HVALA na milionito kazivanje i pomisao je mala, za sve ono što zaista dobijamo…hvala hvala hvala hvala hvala

Sad pišem, zato što sam dobila tu želju, da bi svima koji su polaznici školice Svete Trojice I ili II stepen, bar pokušala da razbijem sumnju u odluku koju su doneli.

ŠKOLICA SVETE TROJICE je najbolja životna odluka koju sam JA donela. Išla sam na razna predavanja, seminare, plačala, slušala, gubila vreme – misleci da ću dobiti NEŠTO!!! Ni sama nisam znala šta. A u stvari…hvala svim predavacima, hvala svim seminarima, hvala svima koji su me upucivali na takvo „gubljenje“ vremena i novca, hvala hvala hvala…jer da nije bilo njih, ja danas ne bih videla vrednost pracenja LDR a naročito dobrobiti školica Svete Trojice.

Za prvi termin Školice na Rtnju, znala sam da se vremenski ne mogu uklopiti a ni finansijski, ali to je u drugom planu. Za drugi termin sam znala da hocu, ali finansije NULA…nula,nula, nula. Kako sam otišla na drugi termin i kako „skupila“sredstva, već sam pisala…hvala hvala hvala. Za drugi stepen istovetna prica, HOCU ali para nemam…hvala hvala hvala. Duhovne Energije i Sveta Trojica su se pobrinule i otvorile moju svest, kako da sve uradim što želim, a da ispoštujem razmenu energije.

Na putovanja sa LDR sam išla jednom. Na ostala su finansije bile ne spojive sa željom. Rado i od srca sam učestvovala iz fotelje, koliko sam mogla. Koliko god da nisam bila fizicki prisutna, MENTALNO sam bila sa svima onima koji su na putovanju. Pocevši od puta u Sloveniju, preko Tima, do puta u Madjarsku…hvala hvala hvala…Ja sam dobila jako mnogoooo…

Ista prica i sada za putovanje u Rusiju. ŽELIM, a šta će biti videcemo. Duhovne Energije najbolje znaju. Da li ja treba ili ne treba da budem tamo…hvala hvala hvala…Tako će i biti. SVE JE UVEK IZNOVA NOVO.

AKO ZAISTA OSECATE, DA JE OVO PRAVI PUT ZA VAS, idite u školicu Svete Trojice. Skupicete novac. Nešto će se otvoriti. Ne zato što to kaže Robert, ili ja ili bilo ko drugi, nego ako vaše srce to zaista želi, TAKO ĆE I BITI.

Zahvalana sam Evici Troha, koja mi je bila samo vetric od jednog malog pera. On mi je bio potreban.“POSLE SVETE TROJICE, SVE SE VRTOGLAVO REŠAVA“

Svima koji imaju dilemu, želim uspeh u odabiru srca. hvala hvala hvala

Verica Vajs 02.02.2020.

6 komentara

 1. Jakom sam zeljom tijela sudjelovati na radionici ovoj pitam divnog Martina dal cemo podijelit clanski paket on pristane…Makar nisam bila pri novcima al sam rekla ja znam da nas duhovne energije gladne nece ostavit… Ja platila radionicu ko i on… Moja sestra mi natrpala punu skrinju hrane… Poslje toga platila 75 eura a muz prije toga reko ne smije ti falit novaca do 14….Poslije toga on posalje 150 eura duplo… Onda od divnog Martina cujem da prvi Stepen svete trojice moze onlin… To me najviše razveselio… Brze bolje pogledam na racun ocu li imat dovoljno novaca za svetu trojicu kad sam vidila da imam nije bilo sretnije osobe od mene makar na kartici mi je vrlo malo novaca ostalo rekla sam moram…Duhovne energije su objezbedile hranu za nas nisam bila svjesna da oni prije neg sto mi znamo oni vec unapred znaju… Ja nisam znala za svetu trojicu Al oni su znali hvala im na tome puno im hvala Hvala im sto su mi zivot spasili i mojoj necakinji hvala im na svakom cudu koji su za nas napravili hvala im i na nevidljive jel moj mozak toliko ne moze vidit… Hvala im puno jel ovo je stvarno svijet caroban dovoljno je malo srce otvorit oni su tu pomazu nam mi nismo sami oni su snama hvala im na svemu….

 2. Hvala Svetoj Trojici!
  Započinjem i završavam dan sa Svetom Trojicom!!!!
  Beskrajno Hvala mom Svjetlećem Tijelu, Ljubiši što su me doveli na put Svete Trojice!
  Hvala, hvala, hvala svima!!!
  Hvala ti Verice, volim TE!

 3. Tanja Knežević

  Hvala 💖💖💖
  Hvala Svetoj Trojici na svemu 💖💖💖

Ostavite odgovor