Svetlo Stvaraoca 29.09.2019.

Po┼ítovani i dragi ROBERTE­čĺŁ

U dana┼ínjoj jutarnjoj meditaciji Sv.Trojice – ponavljaju─çi aktivacije se iznenada nekoliko metara iznad mene spustio Stvaraoc. Videla sam samo gornji deo tela, koji je bio pokriven duga─Źkom odorom prelepe roze boje.

Ispru┼żio je svoje ruke i spojio ih ispred sebe u obliku kruga i sa tim napravio kanal preko koga je u moj sr─Źani predeo usmerio snop ─Źudesne svetlosti. Preko tog kanala sam videla ─Źudesno plavo nebo, ─Źisto kao suza. Lepote tog trena se ne mogu opisati, jer za ovo nema pravih re─Źi ­čĽŐ….oblile su me suze i po─Źela sam nekontrolisano izgovarati HVALA, HVALA, HVALA, HVALA,……….. HVALA, dok nisam bila sposobna nastaviti sa meditacijom.

Kada se propitujem, da li mi se sve ovo stvarno desilo, to potvr─Ĺuje ─Źudesan ose─çaj, koji je nastao i ostao u mom srcu i mojoj du┼íi.

IZVORNI TEKST:

Spo┼ítovani in dragi ROBERT­čĺŁ

Med dana┼ínjo jutranjo meditacijo Sv. Trojice – ponavljanjem aktivacij, se je nenadoma kak meter nad menoj predme spustil Stvarnik.
Viden je bil le zgornji del trupa, odet v dolgo ogrinjalo (podobno kot duhovniki) prelepe ro┼żnate barve.

Iztegnil je svoji roki in ju sklenil pred sabo v obliki kroga, s tem je ustvaril kanal in po njem v moj sr─Źni predel usmeril snop ─Źudovite svetlobe. Skozi ta kanal se je videla ─Źudovita modrina neba, ─Źista kot solza. Lepote tega trenutka se ne da opisati, ker za to ni pravih besed­čĽŐ…., oblile so me solze, iz mojih ust pa nekontrolirano le HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, …………..HVALA, dokler nisem bila sposobna meditacijo nadaljevati.

Ko se spra┼íujem, ─Źe se mi je vse to res zgodilo, temu pritrjuje ─Źudovit ob─Źutek, ki je nastal in ostal v mojem srcu in moji du┼íi.

Mija Doblekar 29.09.2019.

3 komentara

 1. Hvala svima na podeljenim iskustvima, koja uvek imaju poucan kraj ­čśŹ Hvala Ti Boze, volim Te Boze ÔŁĄÔŁĄÔŁĄ

 2. Vrh, Vrh….dobro mi je poznat taj ose─çaj
  Preeedivno..
  HVALA,HVALA,HVALA…..

 3. Prelepo…
  Hvala ­čĺľ
  ZELIM DA SVE MOJE MISLI I MISLI SVIH LJUDI NA PLANETI BUDU U SKLADU SA VOLJOM STVARAOCA ­čĺľ­čĺľ­čĺľ

Ostavite odgovor