Ublažene verzije neizbežnih dogadjaja 18.08.2019.

Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa Voljom STVARAOCA

Na poslednjoj radionici Robert je napomenuo, Koliko nam DE pomažu i ublažavaju neke neizbežne dogadjaje, da su čišćenja ubrzana i da u poslednjih godinu ipo dana, se to vidi po izbegnutim nesrećama, iskustava onih koji su na ovoj Božijoj Stazi.
Odmah sam iskritikovala sebe što i ja nisam odmah napisala svoja iskustva, a sada neznam tačno kada je to bilo, pa sam baš htela da se setim i to sam opet odložila al ‘ sad znam zašto je odloženo iskustvo čekalo da to napišem baš Danas.

Danas oko 4h, sam baš o tome razmišlja, kako je to sve bilo, i koliko nas čuvaju, štite, preduzimaju sve što je najbolje za nas.
Bezbroj puta nam spasili živote, i za sve to njima je dovoljno biti svestan u tim situacijama i samo reći HVALA.
U centru Novog Sada, na semaforu, zeleno.

I nekom liku prokliza kočnica i Buum u mog Juga. Zvuk je bio tako strašan da sam pomislila, sad je Jugo gotov, od njega nema ništa.
Trebalo je da ja vozim, zato sam i krenula za N.S. al se ispostavilo da sam sedela pozadi. Čistila sam kao najjači Turbo. Čovek se izvinjava, insistira da plati koliko ima kod sebe, da se oduži, jer nismo hteli da pozovemo policiju. I to je bilo dovoljno da nadomesti za gorivo, za koje smo dali zadnji dinar, a posao nismo naplatili. Svi smo zajedno sa autom prošli bez ikakvih posledica iako to nije izgledalo tako.

Zatim se prisetim mog isparkivanja, kad me vozač preko puta nije video, i opet Buum u mog Juga.Tu sam tek bila mirna i najmirnije sam čistila i zahvaljivala. Jaaao kako je to lep auto bio, i branik i svetla njegova po putu, a mom Jugu baš ništa. Toliko da kući to nisam ni pomenula.

Iiii baš danas o svemu tome razmišljam i samo čuješ opet Buum, i čujem sina koji je bio samnom u autu ,,, Jaaao mama, u kakav auto “
Hteo je da kaže,, besan auto, velika šteta “
Sin zabrinut izlazi, a ja kez od uveta do uveta, ZNAM DA SU DUHOVNE ENERGIJE TU
ZNAM DA SAM SVESNA
ZNAM DA JE OVO SVE VEĆ REŠENO ZA MOJE NAJ VEĆE DOBRO I DOBRO SVIH
Koliki mi je osmeh bio ,od radosti da nemam ni trunčicu brige, jedva sam uspela da kažem u sebi, HVALA HVALA,HVALA,HVALA…..

VOOOLIM DUHOVNE ENERGIJE
VOOOLIM SVETA ZNANJA sa Robertom

AMUR LEO 18.08.2019.

1 komentar

  1. Trebalo je bas danas da ovo procitam…hvala Biljo…hvala hvala hvala DE hvala za ovo iskustvo i verovanje u one koji najbolje znaju sta je za nas dobro…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor