Zahvalnost svim učesnicima Studenica – Mart 2024

Ako kažemo lepo je bilo, malo je rečeno.
Ako kažemo divno je bilo, nedorečeni bi bili.
Ako kažemo čarobno je bilo, nije opisano do kraja.

Ovo je najkraći opis onoga što se pokušava opisati a da za to nema ni reči ni opisa. Zašto?

Zato što se ova grupa od 90 duša okupila u roku od nedelju dana i realizovala sve ono što je bilo usmerenje od superinteligentnih energija kosmosa, a to je pomoć planeti kroz dobijene molitve u dubokoj meditaciji.

Kakve molitve i kakve meditacije i kakve superinteligentne energije kosmosa? Sve one koje su opisane u najmanje 100 delova Abecede duhovnosti na Lepoti Duhovnog Razvoja i Youtube kanalu.

Zašto je odabrana Studenica? Zato što ona leži na snažnoj senzitivnoj energetskoj tački i zato što su zajedničke molitve grupe Vesela družina multiplicirale sve molitve za toleranciju, mir, istinu i usklađenost misli sa voljom Stvaraoca na celoj planeti.

Da, verovatno to zvuči mnogima “ludo, opasno, neprovereno ili nemoguće” ali je to sve deo razvoja i učenja na putu duhovnog razvoja. Ako ne postoji istinsko znanje o nekoj Abecedi i fale pojedina slova, sve reči i rečenice neće imati svoj smisao i uverenja će nadvladati razum i svesnost koja neće dobiti priliku da razmisle i vide stvari na pravilan način.

I tako je “90 duša” napravilo prioritete i uputilo se na put koje su kreirale duhovne energije po ko zna koji put u toku ovih 7 godina. A sve “duše” su krenule iz raznih gradova, sela i država kao što su Srbija, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Nemačka… Došli su oni koji su shvatili važnost ovog puta kao i odgovornost za ono šta su uradili.

Da li smo pomogli planeti Zemlji? Jesmo koliko je bilo u našoj moći, srazmerno duhovnom razvoju. Pomogli smo molitvama od srca i to je sasvim dovoljno. Pomoć od gore dolazi samo kada se uputi molba od dole. To ke zakon kasmosa gde se sve pokreće na osnovu molbe. Nema molbe, nema ni pomoći.

Šta će se dešavati sa planetom i ljudima u narednom periodu ne znamo, ali osećamo da dolaze velike promene. Bilo to u obliku životnih lekcija, bili to u obliku čuda. Sve je to blagoslov i zasluga na osnovu sopstvenih misli i dela. Kao što je neko preneo posle putovanja, da su mu u kući svi satovi stali odjednom. Tako je i vreme u Studenici prolazilo, a opet nekako stajalo.

Hvala celoj grupi na ovom prelepom druženju od dva dana koja su opet svima nama ostavila trag i sećanje na tu harmoniju i toleranciju koja je vladala u grupi.

Hvala na svim Vašim prioritetima koji su i svima Vama pomogli na duhovnoj stazi. Da, mnogo brže napredujete i svojim ponašanjem pokazujete sve vrednosti učenja koje primenjujemo, a koja se zovu Sveta znanja.

Do sledećeg putovanja Vas grlim i želim da istrajete na putu istine, ljubavi i harmonije.

25 komentara

 1. Šaljem puno ljubavi, radosti, sreće, zahvalnosti, poniznosti Stvaraocu, celom Kosmosu,Duhovnim Energijama, Robertu, njegovoj divnoj porodici i svima vama divni ljudi, celoj planeti Zemlji, svim precima, potomcima… Zaista živimo nemoguća čudesa…
  💞Hvala 💞 Hvala 💞 Hvala 💞
  💞🌞🍀💎🌹🧚🏻‍♀️💞🐉💞🕊️💞🦢🦢💞⛰️💞🚌💞🚌💞🚌💞🎶💞⛲💞💞🌍💞🌍💞🌍💞

 2. SvetlanaM2020

  Благодарам, благодарам, благодарам

 3. Hvala Hvala Hvala❤️🙏❤️

 4. Mirjana Vranic

  Hvala, Hvala, Hvala 🙏🙏🙏💞💞💞

 5. HVALA, HVALA, HVALA ❤️❤️❤️

 6. Hvala 💚 Hvala 💚 Hvala 💚

 7. Velika zahvalnost celom kosmosu i svim učesnicima. I meni se činilo da je vreme stalo, kao da smo bili dugo dugo u trenucima sadašnjosti posveceni planeti, i svim živim bicima na njoj.
  Zahvalnost iz dubine srca i duše svim zrelim svetlecim telima, Svetom Savi, Svetom Simeonu Mirotočivom, Stvaraocu, Merlinu, Robertu i njegovoj porodici, svim pomagačima da nam ovo putovanje, kao i sva predhodna putovanja budu jedan novi putokaz i duhovna širina na daljem dubovnom uzdizanju svake jedinke ponaosob.
  Hvala, hvala, hvala…Sve je uvek iznova novo…Bog je ljubav, ljubav je Bog…Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu uvek u skladu sa voljom Stvaraoca…
  💕❤️💕💜💕❤️💕

 8. Čila Mesaroš

  Da, putovanje i sve što se dešavalo je bilo čarobno, i to je reč koja nedovoljno opisuje sve proživljeno, odrađeno, dato i dobijeno, jer su reči samo blage senke pokušaja da se neopisivo opiše. A sve ono neopisivo piše Duša koja piše neopisivo.
  Zato hvala, hvala, hvala, neopisivo.

 9. Neizmerno zahvalna StvaraOcu, Duhovnim energijama, Merlinu, Svetom Savi, Svetom Simeonu, Ljubiši, Robertu i njegovoj porodici, svim Svestima i Silama Kosmosa, hvalaaa 🙏💜💜💜🙏 Stvarno se ne može opisati koliko je sve prošlo Božanstveno 🙏 Jako, jako sam se ježila dok sam čitala i prisećala se ovog predivnog puta, blagislova, misije i druženja 🙏🌈🍀🌎☀️💞🎶🎶🎶 Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala 🙏🙏🙏 AMIN

 10. Beskrajno hvala svima vama sto ste bili ucesnici ovo putovanje u STUDENICI.
  Ja sa mislima iz dubine moje duse sam bila prisutna i osecala jako delovanje.
  Imam osecaj da se nesto veliko desava.
  Prolazim kroz tezak period a opet svacam da je sve za dobro i blagoslov.
  To putovanje ima neku veliku veliku vezu sa svima nama ali osecam da samnom ima neku posebnu vezu.
  Beskrajno hvala

 11. Božica Sabadin

  HVALA, HVALA, HVALA ♥♥♥

 12. Zahvalnost Duhovnim energijama, Robertu, pomagačima Vesni i Mili i svim putnicima Vesele družine za prelepo provedena dva dana za lični razvoj i u ime viših ciljeva.
  Sve je bilo, kako je trebalo biti…

 13. Martin Mitevski

  Hvala od srca 😊🩷❤️🧡🤎🩵💙💜💚

 14. ,,A šta reći” 🥰 sem

  💖 VOOOLIM 💖 DUHOVNE 💖 ENERGIJE 💖 VOOOLIM 💖 SVETA 💖 ZNANJA 💖 I SVETA 💖 PUTOVANJA 💖 SA ROBERTOM 💖

 15. Sanela Baručić

  Divno i nezaboravno putovanje sa Veselom družinom, kao i svako do sada. Hvala na svemu ♥️♥️♥️

 16. mojebicebigi

  🤲🤲🤲🙏🙏🙏

 17. Tanja Knežević

  Hvala od srca, svima na svemu…
  Hvala Robertu sto deli sa nama Sveta znanja…
  Hvala Stvaraocu,Svetom Savi…Ljubisi,Hvala celom Kismosu
  💞💞💞

 18. Želim da se zahvalim DE ,Stvaraocu i Robertu na ovom putovanju,jer je ovo prvo putovanje sa veselom družinom LDR i nema tih reči šta smo sve dobili.Puno informacija,spoznaja,osvešćivanja , ljubavi,radosti.čišćenja .Čarobno je premalo .Oduševljena sam .Čarobno je kad se prepustiš DE.Wauu.Hvala hvala hvala.Bilo je samo smeha,radosti i puno ljubavi.Mnogo sam blagoslova dobila.Hvalaaaa.Vidimo se opet na putovanju sa DE.Volim Vas sve.

 19. Hvala puno Veseloj družini, hvala Robertu, hvala Sv. Savi, hvala Sv. Simeonu,hvala svim zrelim Svetlećim telima iz Studenice,hvala Merlinu,hvala Ljubiši, hvala Stvaraocu,hvala, hvala, hvala na velikoj podršci iz Kosmosa svima nama🙏✨💖Bog je ljubav, ljubav je Bog 💖💖💖

 20. Hvala hvala hvala, od onog momenta na radionici u NS-u kada je došla poruka da se ide za Studenicu sam poručila kartu za BG i krenula su delovanja. Od sreće do suza, od poleta tela do bola , i sada kroz sve doživljeno ne znam kako bi sve ovo opisala. Mogu samo reći da volim, obožavam taj zov koji menja sve u meni a i sve oko mene. I evo me opet u mom domu “daleko” a šta je daleko kada nosim sve to u sebi, gde mi je postalo svesno da je ovo moja osama u kojoj mogu u miru da slažem sve i uvek budem spremna na svaku novu avanturu sa Veselom Družinom uživo ili iz fotelje. Hvala hvala hvala svima na svemu i Sv Savi , Merlinu , Zmajevima svim precima na svom bogatstvu, hvala hvala hvala dragi Roberte❤❤❤❤🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

 21. Branka Atanacković

  Beskrajno HVALA za sve!

 22. Hvala hvala hvala hvala hvala. Bilo koja reč na ovom putu, LDR, šta je donela meni, saznanja, spoznaje.., nema te reči koju bi opisala na papir i komentar. To se oseća srcem, duša zna koliko je puna i blagoslovena što je ovde, i šta bi bilo da nije.. Samo ću da kažem hvala Roberte od srca i celoj tvojoj porodici. Bože hvala ti na svemu.., možeš i osetiti dok ovo pišem zahvalnost, dubinu u tišini, zahvalnosti što smo dobili i sve što si preneo. O hvala Ti 🙏🙏🙏🙏♥️

 23. Ove Dusice na fotografiji ozarene ,i ispunjene Bogom,stopile se sa Mestom Svetim i Njegovim duhovno – fizičkim snagom
  i ,magičnim zanosom ,zarad pomoci sebi i celoj planeti Zemlji sa svojim rodom. – skupili se u svojoj svesnosti vaznosti trenutka i poziva celog bica za pokazati volju,snagu i resenost da zeli BITI i BIVATI u sada i U Večnosti Sveto Nebo obojiti i ukrasiti,= dragog Boga. ,Stvaraoca ,,Oca naseg obradovati i Sveprisutnost Njegovu u svemu Vidljivom i Nevidljivom stvorenom= Ljubavlju Covekovom a Njegovom ,sa pravom zagrejati i sa zahvalnoscu upotpunosti postojanje delom svojim opravdati…Njegovu Volju ispuniti
  Hvala Ti Boze sto takvu priliku,pomoc,poklon i blagoslov nama podario Si…. Hvala Ti,volim Te …Volimo Te..,
  ❤️❤️❤️🌏❤️❤️❤️
  Sve receno ispred ,sada posle..u svetom pravcu ,cilju ,nameri ,teznji ,Ja Ona koja Jesam,…podrzavam ,osecam ,cuvam kao Sveto i prisustvujem svesno svemu istom sada i zauve uz pomoc i blagoslov DE dragog Boga i celog Univerzuma sa svojom Decom uskladjenim sa Ocem Nasim…
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Slika Neba zajedno sa ucesnicima ovog pohoda je namerno dozvolila da vidimo osmeh i Oca Naseg i DE zarad potvrde i podrske za Decu vernu Njegovu koji prepoznase put i hodise radosni Njime ojacani,obasjani i blagosloveni….
  Sve navedeno ceka i ostalu Decu…da se probude i prikljuce….
  Daj Boze…. Hvala Ti Boze
  Volim Vas Dusom Bozijom
  Hvala hvala hvala ❤️❤️❤️🌏❤️❤️❤️

 24. hvala hvala hvala…Kao i sva do sadašnja putovanja na kojima sam bila lično prisutna ili virtualno,doživljaji se rečima ne pogu opisati.Kad kažem doživljaji:Nije samo doživljaj koji je vidljiv po percepciji ljudi,već doživljaj u meni .To jedinstvo duša iz LDR,spoznaje koje dobijamo “NE svesno”,već se ona polako,kao led na suncu prikazuje i u slkama i u osećajima.DE su znale ko će sve biti prisutan,i namestile su sve upravo onako kako je za nas u tom momentu najbolje.Neke ljude sam prvi put videla i sad su mi još bliži srcu.Kako su DE prenele.Svi u LDR smo s razlogom ovde.Svi smo povezani energetski preko nekih ranijih života.Nešto smo već osvestili,nešto će doći u pravo vreme za nas.Od prvog momenta,kad je Robert rekao,”Evo sad je stiglo…(ja sam znala-IDEM,ne znam gde ni kako ali IDEM)trebalo bi ići u Studenicu od 9-15.03…Ni trena dvoumljenja.
  U samoj Studenici u meni se svašta dešavalo a da li je to rezultat dešavanja na planeti,u mojoj porodici,u meni??? Ne znam.Na putu do Donje Isposnice Svetog Save,koji nije ni malo bezazlen samo sam molila”Hodam po energetskim kanalima puta Svetog Save do isposnice…”Krenem,stanem,popijem malo vode.srce da iskoći,zujanje u ušima,vrtoglavica ,pa dalje.Idem dokle mogu,a molbe se vrte.Hvala Svetom Savi što mi je pomogao da stignem do cilja…
  Hvala svim energijama kosmosa koje su bile uz nas i pomagale ,hvala svim zrelim Svetlećim telima koji su i u Studenici i na putu do isposnica pratili svakog učesnika.Hvala Robertu,hvala Nini,hvala Kiri i Iskri,hvala Vesni,Mili,hvala dečici Edija i Plazinića(ove male fizički, dušice su posebno inspirisale sve u grupi)Hvala svim učesnicima i ovog jedinstvenog putovanja za svaku reč podrške,opuštenosti,hvala za svaku suzicu koja je krenula…Nema dovoljno reči za opisati sve.
  Ako kažemo lepo je bilo, malo je rečeno.
  Ako kažemo divno je bilo, nedorečeni bi bili.
  Ako kažemo čarobno je bilo, nije opisano do kraja.
  Na ovo se nema šta dodati…Samo lično doživeti…
  Hvala vam svima.Volim vas sve…hvala hvala hvala…hvala hvala hvala…
  Molim Svetog Savu da pomogne svim svojim moćima da svi ljudi na planeti usklade svoje misli sa voljom Stvaraoca…hvala hvala hvala…

Ostavite odgovor