Zajednička meditacija 11.03.2020.

“Da li znate za bajku “Snežana i 7 patuljaka”? E pa tako otprilike izgleda život neke osobe, koja pokušava da se sakrije od neke zle maćehe i samo je njena dobrota i čiste misli spasavaju od sigurne smrti. Svaka zahvalnost, svaka pozitivna misao ili humano delo negde tamo u bespuću kosmosa, ostavlja neki kredit za vremena kada imamo teške životne situacije, od smrtnih opasnosti do mnogobrojnih stresnih, gde često postoji ona uzrečica: Bog me je pogledao. Zato je jako bitno da budete svesni svojih misli kao što to nije milijarde i milijarde ljudi, jer pojma nemaju da je misao jedna od najmoćnijih isceljujućih ili najmoćnijih destruktivnih oruđa koje čovek poseduje.”

Kada na dan kada uspem ipak da uplatim toliko željene martovske radionice i dan nakon objave mog iskustva sa ST, zajednička meditacija počne sa ovim tekstom, ja zaista mogu samo da kažem: Bog me je pogledao i beskrajno hvala Duhovnim energijama i Robertu
Drugari, bajka je postala moja životna forma! Zahvaljujući poverenju u DE i svakodnevnim molbama, aktivacijama i pozornosti na misli u glavi, zahvaljujući ogromnoj zahvalnosti, moja svakodnevnica ima red čuda pa red prilika, pa red čuda, pa opet red prilika..za rad i rast. Nisam bila u mogućnosti da ranije uplatim mart. Kako ste počeli da objavljujete iskustva i da gvirim u naslove radionica, htela sam da iskočim iz sebe od želje da budem i dalje deo svoje duhovne porodice. Radovala sam se zbog svih vas a svoju želju sam pretočila u još veći rad. Posle par dana desilo se da je zglobni gradski autobus sleteo “harmonikom” u kanal, baš na mestu gde sam ja sedela. Prednji deo seo izdigao u vis pa smo iskakali na prednja vrata. Svi smo bili ok, zahvaljujući naravno Duhovnim energijama. Neki karmički dug je otplaćen, dosta ublaženo!

Onda se dešava subota 7.3. Ustala sam opijena zahvalnošću, ljubavlju, istinskom radošću, ma srećom puta beskonačno! Izljubila sam sve ikone u kući a najviše Bogorodicu, koju mnogo volim. Muž je krenuo do mušterije i ja ga zamolim da mi kupi novu svesku za aktivacije, staru popunila prethodnih dana. On mi pošalje sliku iz knjižare sa tri, da odaberem jednu, a ja muodgovorim da prepuštam izbor njemu. Poželela sam jednu ali nisam namerno htela da mu kažem. Kad sam je videla u kesi, od sreće i čuda i zahvalnosti sam se “preznojala” On ranije nije bio voljan za takve stvari a još i da pogodi ukus !?! Ma čudooo !
Ceo dan sam pevala, đuskala i spremala razna jela, pa i uz energetski snimak za finansije. U jednom trenutku se sve samo utišalo a malo kasnije me je pozvala klijentkinja da zakaže masažu. Ma divota jedna ! Svo vreme u kuhinji mi je društvo pravila jedna bubamara na frižideru. Kad god bih otvarala vrata, nešto bih joj slatko dobacila.
I onda šok, divni šok, večernja meditacija sa Bogorodicom i bubamarom na Robertovoj tastaturi !!! Ma ljudi, to je da se eksplodira od sreće !!!

Idemo dalje, tu nije kraj. Juče, nakon nekako iskombinovane uplate, vraćam se na posao i pogledam u nebo, kao ono golubica raširila krila! Brzo slikaj a malo kasnije sa prozora mog radnog mesta se preobrazila u, pa prosudite sami (iako je loš kvalitet slike). Ja sam prvo videla arhanđela Mihajla zbog jasne linije kao mač, pa da žena u haljini pleše i danas me Filip Jočić, hvaaala, prosvetli: pa Snežanaaa !!!
i, onda uveče meditacija, i ja se lepo rastopim po krevetu….
Duša mi peva, srce mi igra,
šta me snađe da se sabrat ne mogu,
Od zahvalnosti i radosti,
još ću pesme pisati
i bajke propovedati !
*Bajke na jeziku dece govore. Bajke za decu jesu usmerenja. Bajke samo žele da odrasli ne zaborave bajke. Jer bajke ostaju bajke sve do momenta kada se interesovanje fokusira na ono vidljivo i opipljivo.”
*Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca *

Jelena Danilovski 12.03.2020.

2 komentara

  1. Hvala Jelena,hvala jer je ovo predivno i ukomponovano i shvaceno.Sam zivot je bar od Boga…hvala hvala hvala

  2. Hvala Hvala Hvala Divno 💖💖💖

Ostavite odgovor