Iskustvo – Čuda, čuda,… 27.07.2020.

Draga grupo čitam vasa iskustva, čuda ovaj mjesec i razmišljam kad ću ja imat nešto za napisat

pa evo sad imam i ja svoja dva čuda u zadnja dva dana

dakle u petak smo muž, beba i ja krenuli na more..došli smo na lokaciju gdje smo rezervirali smještaj – bez akontacije (zanimljivo da 2tj ranije čovjek nije htio akontaciju..kaže ” Ma ne treba, naši smo” ). Kad smo vidjeli smještaj nikako nismo bili zadovoljni..soba mala..nema balkona, nije opce isto kao na slikama..i šta sad..umorni s puta..beba oce svoje, nestrpljiva.. odlucimo mi tražit dalje.. moram priznat nisam previše u stresu bila..naučila sam dosta u zadnjih par godina – sve će biti u redu..tu su DE i ništa..muž otišo pješke od apartmana do apartmana i traži smještaj..a ja i beba čekamo s nestrpljenjem..i naravno da je našo.. neki turisti otkazali zbog korone… ogroman apartman, sve ima..vlasnik nam čak i cijenu spustio ma super se završilo..

Čudo broj 2.

Iduci dan idemo na plažu i prolije se smoothi po mom mobitelu..kasnije skužim da zvučnik opce ne radi..znaci niti sam ja mogla cut ko zove niti taj drugi mene.. i mislim si sad cu morat novi mobitel uzimat..

kad iduci dan odlucim ja nazvat mamu reko mozda je proradio..ipak je mjesec čuda i stvarno je.. sve se besprijekorno culo kažem mužu vidiš to ti je mjesec čuda

hvala na vašim iskustvima, hvala DE, hvala Robertu i cijelom svemiru

hvala na svemu sto imam na svemu sta sam imala i na svemu šta ću imati

hvala, hvala, hvala

Mia 27.07.2020.

Ostavite odgovor