Reakcije kod slušanja radionice 30.01.2019.

Lepi pozdrav svima.

Moram da kažem, da imam nekoliko iskustava, ali jučer 29.1.2019, kada sam u januarskom paketu slušala radionicu od 5.3. 2017, koja je bila jako interesanta, pa tako da želim podeliti moje iskustvo baš sa ove radionice, kada je bila prva meditacija.

Nisam uopšte verovala, da če biti neki snažniji efekat, jer uvek imam neke slične efekte: uvek trzanje u trečem oku, mravi po telu, opuštenost, mir…… a jučer, kad je Robert počeo, ja sam ležala, kao da mi se srce izvadilo iz tela i išlo gore, i vračalo se na svoje mesto, pa opet gore, pa dole….činilo mi se, da sam cela negde gore…onda kod druge meditacije sve je bilo mirno kad odjednom tako mi je došlo, da se smijem, da sam to i učinila, i to je postajalo jače i jače, nekoliko minuta jaki smeh, a odjednom….samo plač, težina, samo plakanje……odjednom mi je došlo, da to izkazuje moje unutrašnje dete, moja duša, koja se na neki način probudila ili nešto slično…..onda je polako nestalo, jer je i Robert završio meditaciju.

Nikad mi se to tako intenzivno nije događalo, pa sam pomislila, da to je možda bilo neko čiščenje duše, kao posledica januarskog rada sa dušom. Bila sam stvarno iznenađena kako je sve bilo močno preko ove radionice ispred dve godine i snimke. Samo sam se zahvaljivala duhovnim energijama in Robertu za ovo iskustvo.

Danas se osečam dobro, ništa smeha, ništa plakanja, samo mir. Hvala, hvala, hvala za sva ova mnogobrojna iskustva, za poruke, za radionice, za sve što dobijamo putem Duhovnih energija i Roberta.

Puno pozdrava svima u grupi. Sa ljubavlju,

Nada Matko 30.01.2019.

Ostavite odgovor