Aleš Jevšinek 25.10.2019.

Neznam zašto ali opet da jih okačim. Setio sam se Vladimirovog doživljaja sa Lipice da je vidio neko oko… Pa da možda nije bilo ovo? 😉(slika dole).

I još nešto treba da kažem. Kada sam pročitao Andrejinu iskustvo počelo je nešto da vibrira. Kao da piše moje iskustvo. Imao sam ” normalan” život sa prijatnima i ponekad manje prijatnima trenucima. Sve dok jednog dana nije došla jedna težka životna lekcija druga i treča i tako dalje. Kada sam pomislio da sam na ” dnu” tada su došla još težija iskušenja. Nisam više vidio smisla svog života.

U tako teškim trenucima odjednom dođe spoznaja da postoji nešto više od onog šta su me učili od malenega. Počeo sam da čitam ( inače prije nisam voleo da čitam) i tako u jednoj godini pročitao 105 knjiga neke i više puta zbog boljeg razumjevanja. Kasnije se ispostavilo da su sve knjige bile preporuka za dvogodišnju duhovnu školu.

Prošao sam mnogo radionica sa razlićitim tehnikama. Kod svake sam osećao puno ograničenja, treba tako i ovako. A međuvremenu dobio sam i link za Roberta i prenos Svetih Znanja. Moram da iskreno kažem. Kad sam prvi put slušao izdržao sam samo oko 20 sekunda. Nisam mogao više da slušam. Donio sam odluku da neko vreme opustim sve što sam do tada naučio i da ne idem više na nijednu radionicu.

Tako je prolazilo vreme možda 3, 4 meseca. Onda sam počeo u miru da slušam Roberta. Počeo sam da se tresem. Najviše sam reagovao kad je spomenio Ljubišu. Osećao sam kao da je Ljubiša moj otac. Slušao sam sve više i više radionica. Kada je bilo priče oko prvog putovanja ja sam opet vibrirao. U sebi sam se pitao treba li da idem. Onda mi se pokvario auto i tako nisam otišao. Bilo je troškova tačno koliko je tada iznosila vrednost putovanja. Očigledno tada još nije bilo vreme. Tako da sam otišao sledeče godine.

Bilo je mnogo toga što se dešavalo. Dobio sam posao u kojem se nisam dobro osećao. To se je poćelo kazivati na mom fizičkom telu. A kad sem rekao ” šefovima” da ne mogu da radim ovo i ono nisu imali toliko razumijevanja i rekli su da trebam potrvdu od ljekara – doktora. Ne kažem da su te dve osobe bile loše ali nisu imale razumjevanja. I što se desilo. Jedna osoba je dala otkaz a druga otišla sa ovog sveta. Ne da bi što loše želio ili misli i da su otišle na takav ili onakav način. Ali energija sada na poslu je drugačija.

Onda dođe prvi put školica Sveta Trojica prvi stepen i opet putovanje sada u Mađarsku i sad Sveta Trojica 2 stepen. Mojoj sreči i zahvalnosti nema kraja. Mnogo ljudi zna za moje teške životne lekcije, imam čak i sada ali je puno lakše. Čak i u porodici mi kažu ti nisi normalan. A ja sa velikim ponosom kažem Hvala Bogu da nisam. gde bi došli da bi bili svi normalni. Planeta bi bila u propasti.😁

To bi bilo u kratko. Hvala Stvaraocu za sve što jeste što je bilo i što će da bude, Hvala svima DE, Centrima, Svestima, Visokorazvijenima civilizacijama, hvala Ljubiši – Ocu i početniku za prenos Svetih Znanja i abecede duhovnosti, hvala Robertu koji dalje prenosi i prosleđuje Sveta Znanja, hvala svima vama na svim lepim iskustvima i podrški. Hvala svima od srca. Sve vas grlim i volim.

🤗🤗🤗💖💖💖

Aleš Jevšinek 25.10.2019.

3 komentara

  1. Hvala Ales, jako mi je drago, kada vidim i cujem mlade osobe ovdje, srce mi zaigra od srece….Zelim ti mnogoooo ljubavi i prosvjetljenja u tvom zivotu….🧡

  2. Хвала на искуства, хвала на осечаје, хвала на искрености, поздрав

  3. Hvala Aleš. Puno ljubavi ti šaljem…

Ostavite odgovor