Ponos 25.10.2019.

Prvo želim da se zahvalim na radionici od sinoć, koju sam i danas ponovo pogledala i na restartu i osvešćivanju.

Ja sam neko ko ima ego ko trospratna kuća, a sa tim ide i veliki ponos😑 sam po sebi nije to loša osobina, ali kada se upetlja sa ljudskim znanjima, raznoraznim uverenjima ume baš da zabiberi život. Uverenje da si slab , nesposoban…i tlala ako zatražiš pomoć je knedla koju samo sam moraš progutati; kada postaneš svestan koliku štetu ti može naneti.

Za ove dve ipo godine stvari su tako nameštale u mom životi da nisam mogla zbog finansija otići ni na jedno putovanje, bez obzira koliko sam to želela sticaj životnih okolnosti je jednostavno bio takav i sada shvatam vodio me da se sa ovim i suočim. Svako vaše putovanje sam ja odplakala i prolazila različita stanja..od ljutnje, tuge, razočarenja…rasprave sa samom sobom, analize..nema čega nije bilo. Ispadala sam iz balansa i trebalo mi je po par dana da se vratim. Prihvatanje ove situacije mi je bilo najteže i to mi oduzimalo mir, a ponos nije dozvoljavao da zamolim za pomoć Roberta.

U glavnom jedno vrzino kolo koje je imalo svoju svrhu. Ja sam svesna da sam dobila sva energetska delovanja koja mi sleduju i jako sam zahvalna na tome, ali sam ostala uskracena da upoznam mnoge od vas u grupi, da imam sa kim da podelim iskustva, steknem nove prijatelje imam lepe uspomene…eto koliko sam izgubila zbog ponosa.. zato ovo želim da podelim kao iskustvo javno..i možda nekom skratim muke.

Hvala, hvala, hvala. Puno Vas volim.

Vesna Djalić 25.10.2019.

1 komentar

  1. Hvala na iskustvu..biće još mnogo prilika za upoznavanje 💙💙💙

Ostavite odgovor